« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Persoonlijk leiderschap

Neem de regie over je leven! 
Richt je BV IK op

Lianne de Graaff is specialist op het gebied van persoonlijk leiderschap, burn-out en communicatie. Als ervaren lichaamsgerichte coach en NLP-trainer weet zij als geen ander mensen dicht bij zichzelf te brengen. Het is haar passie mensen te inspireren de regie over hun leven te nemen en het leven te leiden dat ze werkelijk willen. Lianne is scherp, doortastend en doelgericht. Maar ze is meer. Ze is ook een empathische en humoristische persoonlijkheid met een intrinsieke motivatie om mensen op te tillen tot onvermoede hoogten. Deze unieke combinatie maakt dat haar presentaties een feestje zijn. Hoezo alleen maar zitten en luisteren? Met haar enthousiasme krijgt Lianne iedereen in actie.   

2019

Ooit kreeg Lianne een burn-out toen ze als manager bij ABN AMRO werkte. Een ziekte die ze overwondoor zichzelf als een bedrijf te zien. Stel dat jij een bedrijf bent, hoe maak je dan winst? Ze richtte haar eigen bedrijf op en nam de regie over haar leven. Inmiddels is de BV IK haar handelsmerk. Ze schreef er een boek met dezelfde titel over. Hetricht zich op sterke, verantwoordelijke mensen, perfectionisten en pleasers. Deze mensen gaan door, ondanks vermoeidheid en kwaaltjes. Een burn-out ligt dan op de loer. De BV IK is ieders persoonlijke bedrijfsplan naar een gezond, gelukkig en zinvol leven. 

Lianne verzorgt met plezier een interactieve lezing over o.a.:

  • De BV IK – Neem de regie over je leven!
  • Alleen sterke mensen krijgen een burn-out
  • Persoonlijk leiderschap in vijf stappen
  • Voeding, beweging en rust, de drie pilaren van een gezond bestaan
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Lianne de Graaff boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN