« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Kuddewijsheid

Kuddeperspectief van paarden laten zien

Leontine Kremers is paardencoach en schrijver van het boek ‘Door jou te omarmen, omarm ik mezelf’. Sinds ze in 2018 voor het eerst bij een paard in de bak stond, onderzoekt ze wat we als mensen van paarden kunnen leren over wat het betekent om een kuddedier te zijn.

Ze is niet het typische paardenmeisje, maar brengt het kuddeperspectief van paarden naar het podium, naar de organisatie, thema of onderzoek.

Ze studeerde Nederlands en Taalwetenschap aan de Rijksuniversiteit Groningen, rondde beide studies cum laude af en werkte daarna tien jaar in de (online) communicatie. Tot ze meer ging volgen dan haar hoofd alleen. Ze startte haar bedrijf als een zoektocht en het groeide uit tot een bedrijf waarin ze de kuddewijsheid van paarden heel dichtbij brengt en mensen (jong en oud) in beweging zet en opent. Haar analyse is cognitief én intuïtief gefundeerd en scherp. Ze gebruikt haar talent voor taal om te raken en anders te laten kijken. Met een nuchterheid die past bij haar Drentse roots en een lichtheid die toch de diepte weet te vangen.

Ik en jij = nog geen wij
Maar dat zijn we wel: een wij, een kudde.

Wat betekent dat besef voor leiderschap? Voor onze kijk op onderwijs? Voor veranderingsprocessen? En voor simpelweg samenwerken en samenleven en alles wat we daarin tegenkomen?

Leontine Kremers kan een lezing verzorgen over:

  • Kuddeperspectief op onderwijs
  • Verandering en stilte (de waarde van stilte in veranderingsprocessen)
  • Leiden met kuddewijsheid
  • Ik en jij = nog geen wij
  • Kijken met een wijde blik (kuddeperspectief op organisaties, thema’s en ontwikkelingen)
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Leontine Kremers boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN