• Wij zijn heel tevreden over de moderatie van Leila Prnjavorac gedurende ons online event en over haar grondige voorbereiding ondanks het last minute verzoek. Ze hield goed in de gaten of alles volgens planning verliep en dacht met ons mee. Ook deelde ze haar persoonlijke verhaal wat kankeronderzoek voor haar betekende. Wij vonden haar heel prettig in de omgang en om mee te werken. Kortom, een fijn verloop van onze uitdagende 2-daagse meeting.
  Mariëlle Harlé - Oncode Institute
 • We kijken terug op een mooie nieuwjaarsbijeenkomst onder leiding van Leila Prnjavorac! De reacties over haar rol als ceremoniemeester, met o.a. interviews met vluchtelingen, waren heel positief evenals onze eigen ervaring.
  Kristel Meeuwissen - Evenementenmanager Vluchtelingenwerk Nederland

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Spreker en dagvoorzitter

Presenteren, een vak apart!

Leila Prnjavorac doet dat al tien jaar met veel warmte, sprankeling en passie! Zij is dagelijks in heel Nederland actief als allround presentator, dagvoorzitter, trainer, projectcoördinator en spreker. In de afgelopen jaren heeft Leila zich met haar bedrijf vooral gericht op specifieke doelgroepen, waarbij jongeren bijzondere aandacht kregen. Ook is Leila Haagse vrijheidsambassadeur 75 jaar vrijheid Den Haag en was zij Hagenaar van het jaar in 2017.

De thema’s waarmee Leila werkt zijn o.a. vluchtelingenkwesties, (jong) ondernemerschap, (social) media, communicatie, gendergelijkheid, emancipatie, diversiteit, empowerment en Peer2Peer. Leila wordt ook veel gevraagd als spreker o.a. vanuit haar achtergrond als Bosnische vluchteling en ondernemende jonge vrouw en mama.

Leila presenteert in het Nederlands, Engels en Bosnisch. Haar motto: ’Onbegrensde mogelijkheden, kansen creëren voor anderen, maar ze ook met beide handen aangrijpen als je ze zelf aangeboden krijgt’.

Leila Prnjavorac treedt op als dagvoorzitter en spreekt over:

 • Vluchtelingen kwesties
 • (Jong) ondernemerschap
 • Gendergelijkheid/emancipatie
 • Diversiteit
 • Empowerment
 • Peer2Peer

Lees ook: Een leven bepaald door sterke vrouwen (AD, maart 2017).

Profielfoto: Arnaud Roelofsz

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Leila Prnjavorac boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN