• We kijken terug op een zeer geslaagde Landelijke Bijeenkomst, ons eerste grote hybride event. Leila Prnjavorac wist als moderator de interviews met onze sprekers op een professionele, maar toch persoonlijke manier neer te zetten. Al met al meer dan tevreden. Een samenwerking die we graag in de toekomst nogmaals aangaan!
  Lidwien Poorthuis - managing director & senior policy advisor LNVH
 • Wij zijn heel tevreden over de moderatie van Leila Prnjavorac gedurende ons online event en over haar grondige voorbereiding ondanks het last minute verzoek. Ze hield goed in de gaten of alles volgens planning verliep en dacht met ons mee. Ook deelde ze haar persoonlijke verhaal wat kankeronderzoek voor haar betekende. Wij vonden haar heel prettig in de omgang en om mee te werken. Kortom, een fijn verloop van onze uitdagende 2-daagse meeting.
  Mariëlle Harlé - Oncode Institute
 • We kijken terug op een mooie nieuwjaarsbijeenkomst onder leiding van Leila Prnjavorac! De reacties over haar rol als ceremoniemeester, met o.a. interviews met vluchtelingen, waren heel positief evenals onze eigen ervaring.
  Kristel Meeuwissen - Evenementenmanager Vluchtelingenwerk Nederland

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Spreker en dagvoorzitter

Presenteren, een vak apart!

Leila Prnjavorac heeft communicatie gestudeerd (met lof afgestudeerd) en is al 14 jaar ondernemer. Zij is 17 jaar werkzaam als allround presentator, dagvoorzitter, spreker, programmamaker, projectcoördinator en trainer. In 2017 is Leila benoemd tot Hagenaar van het jaar en in 2020 benoemd tot Haags Vrijheidsambassadeur in het kader van 75 jaar Vrijheid. 

De thema’s waarmee zij werkt zijn o.a. vrede en recht, gelijkwaardigheid, diversiteit en inclusie in de breedste zin van het woord, omgaan met grote levensveranderende gebeurtenissen, (mentale) gezondheid/ weerbaarheid, gezonde leefstijl, grensoverschrijdend gedrag en sexting, gendergelijkheid, emancipatie, vluchtelingenkwesties, (jong) ondernemerschap, presenteren, (social)media en media wijsheid. 

Leila weet de theorie en praktijk vloeiend in elkaar over te laten lopen, waardoor begrip, begrijpen wordt. Zij presenteert/ zit voor met een fijne flow, vleugje humor, punctualiteit en veel inhoudelijke kennis. Ze weet grote gebeurtenissen en kwesties behapbaar te maken en van klein naar groot te werken. Een krachtige vrouw die kwetsbaarheid en authenticiteit hoog in de vaandel heeft. 

‘Ik ben niet in een kooi te vangen en creëer van elke situatie een persoonlijke reis vol liefde en avontuur.’ In haar persoonlijke en werkende leven heeft Leila het nodige meegemaakt, wat zij moeiteloos omzet in kennis en kunde, waardoor theorie en praktijk hand in hand gaan en het weten ook voelen wordt

Leila Prnjavorac treedt op als dagvoorzitter en spreekt over:

 • Vluchtelingenkwesties
 • (Jong) ondernemerschap
 • Gendergelijkheid/emancipatie
 • (Mentale) gezondheid/weerbaarheid
 • Grensoverschrijdend gedrag & sexting
 • Diversiteit & inclusie
 • Empowerment
 • Peer2Peer
 • Mediawijsheid

Lees ook: Een leven bepaald door sterke vrouwen (AD, maart 2017).

Profielfoto: Arnaud Roelofsz

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Leila Prnjavorac boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN