« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Didactiek

Leren & ontwikkelen

Laura van den Ouden is eigenaar van een trainingsbureau dat jaarlijks duizenden cursisten ontvangt. Expert Trainers is in 2020 bekroond met de Publieks Award uitgereikt door brancheverenging Develhub.

Zij is verkozen tot NOBTRA Trainer van het Jaar 2019-2020 en heeft 5 boeken geschreven over training geven, waaronder de bestseller E-book 100 online werkvormen.

Laura is regelmatig gastspreker op (buitenlandse) congressen en is in 2021 uitgeroepen tot 1 van de 20 opinieleiders om te volgen de komende tien jaar in het vak van leren en ontwikkelen. Als succesvolle zakenvrouw deelt ze graag hoe ze hier is gekomen, wat lastig is en hoe ze dat heeft doorbroken. 

Vanaf 1 mei 2020 is Laura met haar man op wereldreis op hun catamaran Horizon. Ze leeft haar droom van zeilen en online werken. Deze Digital Sea Nomad verzorgt haar sessies online live vanaf hun boot in de haven ergens op de wereld. Ze pakt de kansen die ze tegenkomt, een voorbeeld van ’practice what you teach’.
Lees hier haar artikel in Quote over hoe zij komende jaren willen leven en wonen op het water.

     

Laura van den Ouden kan een lezing verzorgen over deze onderwerpen:

  • Didactiek in trainingen en opleidingen
  • Hoe stel je een goede online sessie samen met impact en energie
  • Online Ondernemerschap, nieuwe verdienmodellen, inspelen op businessveranderingen
  • Digital Nomad: de wereldrondreizen en locatie onafhankelijk werken
  • Hoe maak jij je dromen waar?
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Laura van den Ouden boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN