« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Informatiebeveiliging

Een toegankelijke lezing over informatiebeveiliging & privacy 

Lara Hemstede is een professional en ervaringsdeskundige op het gebied van cybercrime. Lara is oprichter van een digitaal recherchebureau en weet op een toegankelijke en persoonlijke manier een breed publiek te boeien.

Lara werd in 2015 zelf slachtoffer van cybercrime. Ze werd gehackt, bedreigd en gestalkt. Toen ze erachter kwam dat de politie lang niet op al haar vragen een antwoord had, besloot ze zichzelf te wapenen met kennis. Na het behalen van diverse cyber security trainingen en een certificering als particulier onderzoeker richtte ze in 2016 Cyber Proof op. Met Cyber Proof traint ze organisaties en instanties om cybercrime te voorkomen. Daarnaast test ze als ‘fysieke hacker’ de beveiliging van bedrijven en ontwikkelt zij een app voor slachtoffers van digitaal geweld.

Lara Hemstede neemt je in haar lezingen op toegankelijke wijze mee in de ongrijpbare wereld van phishing, fraude en cybercrime in al haar facetten. Ze wisselt voorbeelden uit de praktijk af met handige tips en weet op een laagdrempelige manier en zonder het gebruik van moeilijke technische vaktermen het publiek wijzer te maken.

Maandelijks verzorgt ze lezingen en masterclasses over cyber security. Dit doet zij bij organisaties als ministeries, creatieve sectoren, energiebedrijven, verenigingen, ICT-bedrijven, ziekenhuizen, scholen en universiteiten. 

Lara kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • Security & Privacy Awareness
  • Phishing
  • Randsomeware
  • Hacking
  • Online laster, stalking, bedreiging & cyberpesten
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Lara Hemstede boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN