• 'Wij hebben het optreden van Kirsten van den Hul als dagvoorzitter tijdens de themadag van onze zomerexpo als heel goed ervaren. We hebben van tevoren goed overleg gehad over wat we wilden bereiken. Kirsten had zich perfect voorbereid en we hebben genoten van haar presentatie van het geheel.'
    Carlien Oudes - Art Worlds, organisator van zomerexpo.nl, september 2015

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

The Change Agent

Without change no butterflies

Kirsten van den Hul is the change agent. Ze presenteert, schrijft, adviseert en inspireert op het kruispunt van cultuur, diversiteit, communicatie en verandering. Door haar brede talenkennis en buitenlandse woon-en werkervaring is Kirsten een echte wereldburger die liever uitgaat van wat mensen bindt dan van wat ze scheidt. Haar motto: ´Without change no butterflies´.

The Change Agent spreekt Nederlands, Engels, Frans, Duits, Arabisch (MSA en Noord-Afrikaans dialect) en Russisch. Ze beschikt over een uitgebreid professioneel netwerk van ´rain makers´ in verschillende sectoren en disciplines, van cultuur tot bedrijfsleven, van media tot maatschappelijk middenveld.

Als Oost-Europadeskundige werkte ze voor verschillende internationale organisaties, waaronder Mama Cash en de European Cultural Foundation. In Tunesië, waar ze Arabisch studeerde, gaf ze communicatietrainingen voor de Tunisian American Chamber of Commerce. Na een project voor SHV Gas werkte Kirsten als programma-coordinator bij de Cultuurfabriek, o.a. voor WOMEN Inc.

boekomslag kirsten van den hulAls TCA (The Change Agent) treedt ze op bij spoken word en poëzie-evenementen (The Apollo, New York, Paradiso, Melkweg, Rozentheater). In 2011 is zij benoemd tot VN Vrouwenvertegenwoordiger namens Nederland.

Op 15 oktober 2013 verscheent (S)hevolution. De eeuw van de vrouw (uitgave: AtlasContact). Zie ZijWasErbij. Later dat jaar ontving zij de Joke Smit prijs, regeringsprijs voor emancipatie. Kirsten was columniste van het AD en het dagblad Trouw. Tegenwoordig zit zij in de Tweede Kamer voor de Partij van de Arbeid.

Kirsten van den Hul kan als spoken word artist een op maat gemaakt optreden aanbieden, treedt op als dagvoorzitter en leidt ook speciaal debatten met jongeren.

Voor jong en oud kan zij een lezing verzorgen over o.a.

  • Shevolution (waarom vrouwen de wereld kunnen redden)
  • Verandering (over wat we kunnen doen om verandering in organisaties te bewerkstelligen)
  • Arabische wereld en Oost-Europa
  • Diversiteitsdividend
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Kirsten van den Hul boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN