« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Geluk en herstel

Toekomst met vertrouwen tegemoet

Kiki Scheepens is een ervaren en daadkrachtige ondernemer. In december 2019 verkocht zij één van haar succesvolle bedrijven. Na tal van ingrijpende levensgebeurtenissen besloot ze alleen nog datgene te doen wat zij leuk vindt en wat haar energie geeft: schrijven en spreken. Ze schreef Sextortion Op het spoor. Een boek dat op 6 maart 2021 gepubliceerd is en dat gebaseerd is op een grotendeels waargebeurd verhaal. 

AanKiki de hand van haar verhaal, laat Kiki zien hoe je kleur geeft aan je leven en dat je de keuze die anderen hebben gemaakt in hun leven niet jouw toekomst moet laten bepalen. Behalve hoogbegaafd en hoogsensitief is zij van nature een vrolijk, opgewekt en energiek persoon.

Met de door haar ontwikkelde FEACH®-methode geeft Kiki anderen kracht om de toekomst vol vertrouwen tegemoet te treden. FEACH® is afgeleid van een oud Keltisch werkwoord féach, wat ‘kijken’ betekent. De afkorting staat voor: Forces Embracement Acceptation Combat Happiness. Door het inzetten van al deze elementen is het mogelijk om te herstellen en tot geluk te komen.

Ze bedacht deze methode om te laten zien hoe het mogelijk is om te herstellen en (weer) gelukkig te zijn, in de zin van: “Kijk! Zo kan het ook!”. Het lukte haar ook!

Ze spreekt over relaties, overspel, manipulatie, persoonlijkheidsstoornissen, de dood, suïcide, sextortion, victim blaming en de weg naar herstel. Enerzijds als ervaringsdeskundige, maar vooral als inspirator voor anderen. Anderen helpen, tot steun zijn. Dat is haar missie. 

In de Telegraaf verscheen zij met een interview over haar ervaringen en haar boek. Lees het artikel hier.

Ook werd Kiki tweemaal geïnterviewd door het AD. Kiki over haar verhaal: ’’Het is een zaak met alleen maar slachtoffers, onder wie hijzelf.’’ Lees het tweede artikel hier.

Bekijk het fragment van Kiki bij Hart van Nederland

RTL Nieuws wijdde een Zondaginterview aan Kiki’s verhaal. Lees het hier.

Kiki Scheepens kan een lezing verzorgen over:

  • Meestermanipulators (persoonlijkheidsstoornissen)
  • Manipulatie in privé en op de werkvloer
  • Hoogsensitiviteit vs nul empathie
  • Geluk en herstel na (geestelijke) manipulatie

Foto: Claudia Broekhoff

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Kiki Scheepens boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN