« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Vertrouwen

Toekomst met vertrouwen tegemoet

Kiki Scheepens is een ervaren en daadkrachtige ondernemer. In december 2019 verkocht zij één van haar succesvolle bedrijven. Na tal van ingrijpende levensgebeurtenissen besloot ze alleen nog datgene te doen wat zij leuk vindt en wat haar energie geeft: schrijven en spreken. Ze schreef Sextortion Op het spoor dat op 6 maart 2021 gepubliceerd is en dat gebaseerd is op een grotendeels waargebeurd verhaal. Het boek was genomineerd voor The Indie Awards 2021 in de categorie ‘Beste Boek’ en ‘Mooiste Cover´. 

KikiKiki is freelance-schrijver voor het tijdschrift Mijn Geheim, Gecertificeerd Vertrouwenspersoon LVV en sinds juli 2022 maakt zij haar eigen Mooie Mensen® Podcast.
Kiki was één van de genomineerden voor de Vrouw in de Media Award 2021, regio Zuid-Holland. 

Kiki is van nature een vrolijk, opgewekt en energiek persoon. Met de door haar ontwikkelde FEACH®-methode geeft Kiki anderen kracht om de toekomst vol vertrouwen tegemoet te treden. Kiki spreekt over relaties, overspel, machtsmisbruik, gaslighting, manipulatie op de werkvloer en in privé. Maar ook over hoe je jezelf kunt wapenen tegen destructieve personen en hoe je kunt herstellen van psychisch geweld. Enerzijds als ervaringsdeskundige, maar vooral als inspirator voor anderen. Anderen helpen, tot steun zijn. Dat is haar missie. Aan de hand van haar verhaal, laat Kiki zien hoe je met FEACH® kleur geeft aan je leven en dat je de keuzes die anderen hebben gemaakt in hun leven niet jouw toekomst mogen laten bepalen.

In de Telegraaf verscheen Kiki met een interview over haar ervaringen en haar boek. RTL Nieuws wijdde een Zondaginterview aan Kiki’s verhaal. Ook werd Kiki tweemaal geïnterviewd door het AD. Kiki over haar verhaal: ’’Het is een zaak met alleen maar slachtoffers, onder wie hijzelf.’’ Lees het tweede artikel hier.
Bekijk het fragment van Kiki bij Hart van Nederland

Kiki Scheepens kan een lezing verzorgen over:

  • Vertrouwen en integriteit
  • Gedrag / psychisch geweld
  • Geestelijke manipulatie (persoonlijkheidsstoornissen)
  • De dood / rouw
  • Hoogsensitiviteit vs nul empathie

Profielfoto: Claudia Broekhoff

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Kiki Scheepens boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN