• De heroïsche wandel- & klimavonturen die Katja Staartjes met ons deelde spraken aan en grepen de aandacht. De link die ze legde met teams en leiderschap en de lessen daarin maakte haar verhaal compleet en bleef hangen. En daar was het om te doen.
    Marijn Romer - Directeur Stedin Hoogspanning
  • 'Inhoudelijk, deskundig en zeer meeslepend neemt Katja je mee op reis. Je ervaart mee hoe je omgaat met doelen, leiderschap en stressvolle momenten. Katja's wijze van teambuilden is uniek, mede door haar bevlogen benadering'.
    Carina Benninga - directeur Bureau Benninga, voormalig tophockeyer
  • 'Wat een topprestatie! Katja Staartjes sprak op de Telengy Themadag 'De Klik' over ketensamenwerking. Dat was grandioos! Ruim 100 beslissers van gemeenten hebben ademloos zitten luisteren naar het verhaal van Katja. En niet voor niets. Want zij vertelt een heel vloeiend verhaal met prachtige beelden. Ze is in staat om het publiek het idee te geven dat ze zelf voor de uitdaging van het beklimmen van de berg staan. Dit in combinatie met herkenbare metaforen zorgde ervoor dat Katja letterlijk en figuurlijk een topprestatie heeft geleverd'.
    Aafko Bergenhenegouwen - directeur Telengy VROM, Telengy Themadag 'De Klik'

« terug naar overzicht met sprekers

Dit profiel van deze spreker is niet (meer) beschikbaar online...

SPREKERS CATEGORIEËN