« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Communicatie/Storytelling

Katja Schleicher is een gepassioneerde communicatie deskundige en spreker die haar publiek helpt een sterke indruk te maken. Zij heeft storytelling en het gebruik van vrouwelijk en mannelijke communicatie patronen als leiderschapsinstrument in Europa op de kaart gezet.

Ze staat bekend voor haar scherpe en geestige manier om te gaan met grote en kleine communicatie rampen van haar klanten zoals leidende financiële instellingen, conservatie farmaceutische industrieën tot en met ambitieuze startups. Ze is Business Storytelling Evangelist & Consultant voor interculturele communicatie zaken.

Katja wist al in een vroeg stadium dat praten goud is en stilte het begin van alle problemen. Na vijftien succesvolle jaren in Global Corporate Communications voor technologie – en mediabedrijven bedrijven begon ze met het lesgeven en spreken over dit onderwerp. Met een echt Europees hart en een dubbele nationaliteit geeft zij haar trainingen en consulten in drie talen in Europa en de rest van de wereld.

Lees hier ook haar InBeeld verhaal.

Katja Schleicher kan een lezing verzorgen over:

  • De kracht van persoonlijke verhalen in de digitale wereld
  • Hoe het nieuwe werken onze communicatie verandert
  • Hoe we allemaal een beetje FakeNews zijn en hoe weer relevant wordt wat we zeggen
  • Hoe de beste baas vrouw en man tegelijkertijd is
  • Communicatieve bruggen tussen culturen bouwen
  • "Als je altijd dicht bij je zelf blijf... kom je nergens." Over communicatieve contrasten i.p.v. conflicten
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Katja Schleicher boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN