• Dank Katinka Baehr voor alles wat ze heeft gedaan als dagvoorzitter bij het jaarcongres van het European Forum for Official Gazettes. In korte tijd heeft ze de ingewikkelde materie van publicaties van wetgeving zich eigen gemaakt om zo op een leuke en effectieve manier ons door het congres heen te leiden.
    Onno Muchall - CIO UBR en Algemeen Manager KOOP
  • We kijken terug op een geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst met o.a. minister Lodewijk Asscher. Katinka Baehr leidde de middag als dagvoorzitter prima en zorgde voor een degelijke en adequate aanpak (foto). Wat mij betreft tot de volgende keer.
    Pieter de Vente - CNV
  • We kijken terug op een geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst met o.a. minister Lodewijk Asscher. Katinka Baehr leidde de middag als dagvoorzitter prima en zorgde voor een degelijke en adequate aanpak (foto). Wat mij betreft tot de volgende keer.
    Pieter de Vente - CNV

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Dagvoorzitter/gespreksleider

Scherp, verrassend, concreet, prettig

Katinka Baehr is een veelgevraagd journalist, podcast- en filmmaker en dagvoorzitter/gespreksleider. Ze maakt audio documentaires, podcasts en (korte) films voor de publieke omroep en in opdracht. Bekend is ze o.a. van de podcastseries Jan & Christina en de VPRO-series Plots en 1Minuut. Met haar werk als programmamaker won ze verschillende prijzen, waaronder de prestigieuze Prix Europa.

Katinka Baehr treedt regelmatig op als moderator voor maatschappelijke, culturele en wetenschappelijke organisaties. Een van haar opdrachtgevers: ’Ze combineert charme, scherpte en humor’.  Ze is zeer breed georiënteerd en leidde onder meer debatten over persvrijheid, de kunst van de politieke redevoering, Neurobiologie en de vrije wil, Infectieziektebestrijding, Opvoeding en Armoede. Voor een impressie, zie de video.

Een aantal van haar opdrachtgevers: NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek); Raad voor Cultuur; Aedes; Dutch Culture; Provincie Gelderland; Gemeente Eindhoven; Nederlands Jeugdinstituut; Netwerk Democratie; Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie; VTOI (Vereniging van Toezichthouders in onderwijsinstellingen); Rode Kruis.

Katinka Baehr is politicoloog. Deze studie aan de Universiteit van Amsterdam combineerde ze met Culturele Studies en Italiaans aan diezelfde Universiteit. Daarnaast studeerde ze geschiedenis aan het Queen Mary College in Londen.

Katinka Baehr actie b SmallKatinka Baehr actie SmallKatinka Baehr actie c Small

Katinka stelt scherpe maar ook verrassende vragen, weet mensen op hun gemak te stellen en zorgt dat een discussie of interview concreet wordt. Bovenal zorgt ze voor een prettige sfeer.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Katinka Baehr boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN