« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Empowering Core Purpose

Belevingswaardecreatie creëren

Ondernemen is vernieuwen, een slim bedrijf is op de toekomst voorbereid. Kathelijne Drenth heeft als organisatiedeskundige en executive coach twintig jaar ervaring in het begeleiden van leiders en hun organisaties; multinationals, SME’s en Start-ups in Europa en Brazilië.

Ze is oprichter en CEO van The Twelve B.V. Strategic Leadership Consultancy, gespecialiseerd in het faciliteren van leiders die in een complexe voortdurend veranderende wereld met hun organisaties willen leren innoveren en excelleren. Deze leiders streven ernaar met hun mensen te transformeren naar toekomstbehendige en -bestendige organisaties.

De innovatie, Core Purpose, waaraan Kathelijne samen met business partner Richard Leachman ruim twaalf jaar heeft gewerkt, blijkt de sleutel te zijn tot leiderschap van dergelijke vitale organisaties. Ze slagen erin optimale zelfs unieke belevingswaardecreatie te creëren voor klanten in het voordeel van alle stakeholders. Laatste is per definitie duurzaam en leidt tot gezonde bedrijfsvoering en succesvol onderscheidend zijn. En dat is waar het in business om draait, dat is de kernbedoeling van elke organisatie.

In januari 2019 is het boek Zelfsturend Rijlands Ondernemen gepubliceerd. Conceptueel vormgegeven en theoretisch onderbouwd door Kathelijne, neemt CEO Jan Bergman de lezer mee de biografische ervaringen van veertigjaar ondernemersschap met als doel om iedere leider, beginnend en ervaren, weg te wijzen om organisaties zelfsturend in te richten. Het boek is ook een aanrader voor werknemers die opzoek zijn naar inspirerende verhalen om diepgang te vinden in werk en die vorm willen geven aan de toekomst. 

Kathelijne geeft lezingen, gastcolleges, workshops en incompany trainingen over:

  • Core Purpose Leiderschap voor de groei en innovatie van organisaties
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Kathelijne Drenth boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN