« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Empowerment / studiekeuze

Krachtig keuzes maken

Karin Terpstra heeft een achtergrond in HR management waarin zij veranderingen begeleidde. Hoe de individu omgaat met veranderingen en keuzes werd vervolgens het aandachtspunt. Vanuit intrinsieke motivatie benadert Karin haar cliënten zowel op gebied van loopbaan coaching als studiekeuze coaching als organisatie coaching. Iedereen denkt en handelt vanuit zijn eigen motivatiemodel en Karin helpt de inzichten daarin te vertalen naar keuzes op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Mensen leven en werken in betere afstemming met hun natuurlijke keuzes en dat levert energie op. Daar wordt de wereld mooier door.

De verheldering van het zelfbeeld – en met name het daar woorden aan geven – is een belangrijke houvast voor jongeren en volwassenen. Mensen blijken steeds meer behoefte te hebben aan een individuele benadering: ‘waar ben ik goed in en wat past bij mij?’ De actuele kentering van ‘een vaste baan bij een mooi bedrijf’ naar ‘een goede specialisatie of specifieke kennis van een bepaald vakgebied en beschikbaar zijn voor de arbeidsmarkt’ is daar een voorbeeld van.

Karin is ervan overtuigd dat de kern van alles wat in interactie met elkaar geleverd wordt, ligt in wie je bent en welke keuzes je gemaakt hebt. Vanuit je krachtige zelf ben je in staat om steeds meer autonoom te leven.

Lees ook haar InBeeld.

Ze kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Het belang van de juiste studiekeuze
  • Studiekeuze als voorportaal voor loopbaankeuze
  • Empowering en changemanagement
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Karin Terpstra boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN