« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Divers en vitaal leiderschap

Op karakter naar de top!

Karin Raes is expert in leiderschap & organisatieontwikkeling. Zij begon haar loopbaan als professional in de sport en werkte o.a. bij NOC*NSF. Daarna werkte ze als management consultant en manager in het bedrijfsleven, in de non-profit en in de publieke sector. In 2004 begon ze haar eigen bureau voor leiderschap en organisatieontwikkeling.

Karin heeft oog voor toptalent en voor de essentie van leiderschaps- en organisatievraagstukken.  Ook vanuit haar familiegeschiedenis weet ze dat de scheidslijn tussen het wel of niet verzilveren van je talenten flinterdun is; en hoe iemands karakterprofiel, persoonlijke en familiegeschiedenis (onbewust) daarop van grote invloed zijn. Hoe goud in een ‘split second’ wordt gewonnen (of verloren); en vooral ook hoe je dat kunt leren.

In 2010 interviewde ze 85 vrouwen en mannen aan de top en in de subtop van het bedrijfsleven en tevens 9 Olympisch Kampioenen. Daarover schreef ze het boek ‘Op karakter naar de top! Het succes van diversiteit en leiderschap onthuld’.

Karin begeleidt mannen en vrouwen op hun weg naar en aan de top; en organisaties bij het vergroten van hun vitaliteit en duurzaamheid. Daarbij verbindt ze fysieke, emotionele, relationele, mentale en spirituele aspecten van leiderschap en organisaties: “Via ’het innerlijk goud’ van organisaties gaan we samen voor goud”.

Zij spreekt over o.a. :

  • ‘Op karakter naar de top! Het succes van diversiteit en leiderschap onthuld.’
  • Toptalent: waarin toptalent het verschil maakt
  • Vitaal leiderschap en duurzame organisaties
  • Duurzame diversiteitsontwikkeling in organisaties
  • Bedrijfsleven en topsport: hoe win je goud?
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Karin Raes boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN