« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Diversiteit en inclusie

Gelijkwaardigheid bevorderen

Na 13 jaar gewerkt te hebben bij een grote gemeente, is Karima el Bouchtaoui gestart met haar expertisecentrum, met als missie om gelijkwaardigheid te bevorderen binnen de arbeidsmarkt. Ze heeft zelf ervaren hoe het is om anders te zijn in een witte organisatie en hard te werken om als gelijke gezien te worden.

Ze is opgegroeid in een Marokkaans gastarbeiders gezin. Daarnaast groeide ze op in een klein (overwegend christelijk) dorp. Hierdoor heeft ze ervaren wat het betekent om op te groeien met en soms tussen twee culturen. Deze ervaring zet ze in concrete kennis over te brengen om duurzaam diversiteit en inclusie over te brengen.

Op basis van wetenschappelijk onderzoek werkt ze aan het verduurzamen van gelijkheid binnen organisaties. Uiteindelijk leidt dit tot voordelen niet alleen voor diverse kandidaten maar ook voor organisaties zelf. Doordat je beter je organisatiedoelen behaalt door meer creativiteit binnen te halen.

Karima el Bouchtaoui kan een lezing verzorgen over deze onderwerpen:

  • Inclusief werven en selecteren
  • Inclusief Leiderschap
  • Vooroordelen/ unconscious bias
  • Hoe je door diversiteit en inclusie meer omzet genereert
  • Culturele verschillen
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Karima el Bouchtaoui boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN