« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

De kracht van muziek

“Ik heb ervaren dat muziek grote kracht geeft. Zelfs om een levensbedreigende ziekte als borstkanker te doorstaan”

Karima’s enthousiasme bij presentaties is aanstekelijk. Zij brengt haar inspirerende verhaal over terugkeer in het volle leven na borstkanker op een open en integere manier. Waarbij de nadruk ligt op het positieve. Het zet jezelf weer even met beide benen op de grond. De leidraad van Karima Matser is dat muziek bijdraagt aan een beter welbevinden. Muziek gaf haar de kracht om te veranderen. Haar levensvisie: ’Durf naar je onderbuik gevoel te luisteren en ernaar te handelen’.

Ze werkte jaren in de financiële sector als adviseur. Nu richt ze zich in haar trainingen op de balans tussen zakelijke en persoonlijke aandacht. Het unieke is dat zij daarbij muziek gebruikt als middel. En dat helpt wel degelijk. Karima richtte Ouno op en produceerde haar eigen CD, met muziek die rust en ontspanning geeft. Uit de praktijk blijkt dat bepaalde muziekstukken een ontspannende invloed hebben. En vervolgens onze denkprocessen stimuleren. 

Op 24 februari 2013 was Karima Matser te gast in het RKK radioprogramma Platenparadijs. Aan de hand van zes muziekstukken door haar gekozen, wordt stilgestaan bij mijlpalen in haar leven. Lees ook het interview van Dora Rovers met haar in De Stentor. In 2015 is ze geinterviewd door Psychologie Magazine.

Karima kan een muzikale lezing verzorgen in combinatie met “live” piano muziek over:
• Mijn leven na borstkanker: Hoe mijn leven anders is en toch hetzelfde
• De ontspannende werking van muziek: Muziek werkt
• Deskundige: Re-integratie na kanker

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Karima Matser boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN