« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Slimmer werken

Met meer plezier productief

Als teamtrainer slimmer werken en senior professional organizer begeleidt Karen Visser mensen die in hun werk met meer plezier productief willen zijn. Door goed te kijken naar iemands werkstijl en context geeft ze advies en ondersteuning voor een aanpak op maat.

Sinds 2009 werkt Karen vanuit haar eigen bedrijf voor een breed scala aan klanten uit bedrijfsleven en overheid. Wat ze gemeen hebben is hun behoefte aan meer tijd, resultaat en overzicht.

Haar expertise wordt daarnaast ook ingezet bij de implementatie van tijd- en plaatsonafhankelijk (digitaal) werken, en hybride werken (de combinatie van thuiswerken en op kantoor werken).

Ze is freelance trainer bij Vakmedianet/Management Support, GITP en Het Effectieve Werken. Haar bedrijf New Broom is lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO). Karen is auteur van onder meer FinalDef.V3: digitaal opruimen voor de creatieve industrie (2016), Vandaag begin ik echt: je uitstelgedrag de baas (2018), Productiever werken met meer Energie (2020) en Infodetox: filter de wereld voor meer overzicht (2021). Ze is ook maker van de online training Stoppen met uitstellen.

Lees hier haar InBeeld-verhaal over de tsunami aan (digitale) informatie en prikkels.

Karen sprak al eerder voor de Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen, SuperFlora, Kwaliteitskring Zuid-Holland, HagaZiekenhuis, Make A Wish Foundation Nederland, Tata Steel en Gemeente Utrecht en kan een lezing verzorgen over onder andere:

  • Slimmer werken
  • Uitstelgedrag
  • Time management
  • Thuiswerken en hybride werken
  • Omgaan met werkdruk en werkstress
  • E-mail beheersbaar houden
  • Infodetox (over het verzuipen in grote hoeveelheden informatie)

Foto: Corine Zijerveld Fotografie

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Karen Visser boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN