« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Specialist in interactie

Juliette Grimbergen is dagvoorzitter en presentator. Doel voor Juliette is een sfeer te creëren waarin mensen zich op het podium én in de zaal op hun gemak voelen. Daarbij daagt ze hen uit zich te laten zien en horen en zo hun kennis en ervaring te delen. Dat betekent, naast een gedegen voorbereiding, goed luisteren en dan spontaan de vraag stellen die in haar opkomt. En regelmatig zijn dat vragen die ook oppoppen in de hoofden van het publiek. 

Naast dagvoorzitter is Juliette ook Buzzmaster, de persoon op het podium die zorgt voor interactie met de zaal. Dit doet ze met een slimme interactieve tool die jouw publiek verandert van passieve toehoorder naar actieve co-creator. Met twee klikken ben je verbonden en het publiek ziet de input direct op het scherm.

Op het Youtube kanaal van PienTV is Juliette gastinterviewer met interviews over persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Daarnaast vloggen Pien&Juul samen voor het online platform LibelleTV.

Juliette was  jarenlang eventmanager waarbij ze zowel zakelijke als publieksevenementen ontwikkelde en organiseerde. Ze geeft dus ook regelmatig advies over de samenstelling van een eventprogramma.  

Zij is opgeleid tot docent lichamelijke opvoeding en heeft als docent en reisleidster voor vele groepen gestaan. Haar interessegebieden zijn Zorg&Welzijn, Gezondheid, Voeding, Bewegen/Sport,  Onderwijs, Persoonlijke ontwikkeling, Overheden, Ondernemen, ZZP, Diversiteit en Reizen.

Met Juliette bent u verzekerd van een dagvoorzitter die goed luistert en sprekers én het publiek in het licht zet. Ze presenteert en interviewt vanuit een goede voorbereiding, maar probeert ook vanuit haar intuïtie de bijeenkomst te leiden, zodat het altijd spontaan en natuurlijk is.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Juliette Grimbergen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN