« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Specialist in interactie

Sprekers én publiek in het licht zetten

Juliette Grimbergen is dagvoorzitter en presentator. Doel voor Juliette is een sfeer te creëren waarin mensen zich op het podium én in de zaal op hun gemak voelen. Daarbij daagt ze hen uit zich te laten zien en horen en zo hun kennis en ervaring te delen. Dat betekent, naast een gedegen voorbereiding, goed luisteren en dan spontaan de vraag stellen die in haar opkomt. En regelmatig zijn dat vragen die ook oppoppen in de hoofden van het publiek. 

Juliette zorgt voor veel interactie met de zaal. Dit doet zij regelmatig met een slimme interactieve tool die jouw publiek verandert van passieve toehoorder naar actieve co-creator. Met twee klikken ben je verbonden en het publiek ziet de input direct op het scherm.

Juliette was  jarenlang eventmanager waarbij ze zowel zakelijke als publieksevenementen ontwikkelde en organiseerde. Ze geeft dus ook regelmatig advies over de samenstelling van een eventprogramma.  

Zij is opgeleid tot docent lichamelijke opvoeding en heeft als docent en reisleidster voor vele groepen gestaan. Haar interessegebieden zijn Zorg&Welzijn, Gezondheid, Voeding, Bewegen/Sport,  Onderwijs, Persoonlijke ontwikkeling, Overheden, Ondernemen, ZZP, Diversiteit en Reizen.

Met Juliette bent u verzekerd van een dagvoorzitter die goed luistert en sprekers én het publiek in het licht zet. Ze presenteert en interviewt vanuit een goede voorbereiding, maar probeert ook vanuit haar intuïtie de bijeenkomst te leiden, zodat het altijd spontaan en natuurlijk is.

Lees ook haar verhaal in In Beeld over haar dagvoorzitterschap en bekijk onderstaande video voor een impressie van Juliette als - vooral in deze tijd online - dagvoorzitter.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Juliette Grimbergen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN