« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Lichaamstaal & Organisatieontwikkeling

Coderen en decoderen 

Juditha Melssen zal haar twee werelden combineren: de organisatie-sociologie en de theaterwereld. Met ervaring als verander en organisatiekundige heeft zij een scherpe en verassende interactie met het publiek. Juditha probeert je het belang van beeldtaal, lichaamstaal, over te brengen, ‘gedrag en emoties zonder woorden’. Op grond van deze “lijfelijke” informatie, neemt de andere partij vaak verregaande besluiten. Bijvoorbeeld of we iemand capabel vinden, iemand vertrouwen, aannemen wat iemand beweert of we iets voor de ander willen doen.  Met deze gedragsexpertise weet zij mensen mentaal en fysiek te bewegen. 

Als Juditha spreekt, zal stap voor stap helder worden dat gedrag en de onderliggende patronen en processen van groot belang zijn voor vele organisaties. Het zal op den duur zowel tijd en winst als creativiteit opleveren. 

Leren te VERleiden gaat over zelfvertrouwen en leiden. Om goed te kunnen leiden ben je in staat de ander te volgen en daarmee goed leiding te ontvangen. Het is van belang om anderen te beïnvloeden en te inspireren. 

De beeldtaal geeft een bredere blik en deze informatie vergroot de intelligentie van het geheel. Je hebt meer mogelijkheden met interventies en daarmee een enorme spankracht. Hoe werkt dat bij jou en anderen?

Waarom ingehuurd? Juditha wordt ingehuurd omdat het een interactief programma is, met een verassende invalshoek en veel humor.  

Enkele reacties van het publiek:

“Samen met collega-directeuren hebben we de effecten ervaren van onze lichaamstaal. Juditha werkt volop met lichaamstaal, waardoor je zelf geen schroom voelt en snel met haar meewerkt. Ze heeft een inspirerende manier van werken. Ik kan haar aanbevelen namens mijn collega’s.” 

“Het maakt bewust hoe je in een team als eenheid opereert en het geheel versterkt.” 

“Je gaat nadenken over je eigen scenario. Dat kan pas als jij zelf je inleeft, kijkt en luistert naar de beeldtaal van de andere partij.”

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Juditha Melssen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN