« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Lichaamstaal & Organisatieontwikkeling

(On)zichtbare invloed van lichaamstaal 

Juditha Melssen laat je de kracht van lichaamstaal  ervaren tijdens een lezing, seminar of masterclass. Met haar jarenlange ervaring en expertise op het gebied van lichaamstaal in organisaties weet zij op herkenbare en humoristische wijze deelnemers te betrekken en te inspireren. Ze laat je op een interactieve manier de invloed van lichaamstaal ervaren en geeft eye-openers en praktische tips om die ervaringen in een professionele omgeving toe te passen.

Door haar expertise als regisseur en organisatiesocioloog te combineren legt zij het belang van de (on)zichtbare invloed van lichaamstaal haarfijn uit. Melssen biedt een uniek concept om de kracht en invloed van onze fysieke aanwezigheid te ontsluiten. Ze laat zien hoe organisaties, leidinggevenden en professionals nieuwe bronnen van waardevolle informatie en communicatie kunnen aanboren door zich bewust te worden van de invloed van lichaamstaal.

Juditha Melssen is auteur van het boek ’Wat acteurs weten en leiders vergeten. De (on)zichtbare invloed van lichaamstaal in organisaties’. Hierin biedt ze een nieuw concept om de kracht en invloed van onze fysieke aanwezigheid te ontsluiten. We werken met ons hoofd, hersenen, rationele vermogens en verbeeldingskracht, maar vergeten soms dat we ook lichamelijk altijd aanwezig zijn. Als organisaties, leidinggevenden en professionals zich hiervan bewust worden en leren hoe ze de informatie en zeggingskracht van hun fysieke lichaam en zintuigen kunnen inzetten, boren ze nieuwe bronnen van waardevolle informatie en communicatie aan.

Heb je behoefte aan meer diepgang in gesprekken, maar voelt het ongemakkelijk om met elkaar over wezenlijke zaken in gesprek te komen? Dan is een spoedcursus met Melssen de oplossing. In de ‘waan van de dag’ is er vaak weinig tijd om de juiste toon te vinden. Juist het diepere gesprek over wezenlijke kwesties leidt tot nieuwe inspiratie. Ze creëert in een informele setting om met elkaar te ‘sparren’ en elkaar uit te dagen.

Juditha Melssen is te boeken als spreker voor een lezing, seminar, congres, MBA-opleiding, leiderschapstraject, inspiratiedag of bijeenkomst en zorgt voor een onvergetelijke ervaring!

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Juditha Melssen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN