« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Netwerken & Enthousiasme

Nieuwe inzichten opdoen, nieuwe mensen leren kennen

Drs. Judith Smits neemt haar publiek mee in de wereld van on- en offline netwerken. Zij activeert hen om kleurrijk te zijn en kansen te grijpen. Haar expertise: Netwerken & Enthousiasme, zodat uw publiek makkelijk en met plezier nieuwe klanten aantrekt. Vanuit haar jarenlange ervaring weet zij: iedereen kan leren netwerken. Als je maar weet hoe!

Wilt u dat de bezoekers op uw event nieuwe mensen leren kennen? 85% van de bezoekers van evenementen en congressen vindt het lastig om op onbekenden af te stappen. Dat is zonde! Want nieuwe mensen leren kennen levert hen geweldige kansen op, mooie samenwerkingen en kan de omzet van hun bedrijf een boost geven.

Judith heeft in haar carrière heel wat netwerkborrels, congressen en events afgelopen. Dat begon bij Heineken, waar ze verantwoordelijk was voor sales in Amsterdam Centrum. Daarna heeft ze in salesfuncties gewerkt bij verschillende bedrijven en in diverse branches. Als ervaringsdeskundige zag zij op netwerkevents dat veel mensen het moeilijk vinden om zichtbaar te zijn en niet weten hoe ze contact kunnen maken met onbekenden. Daarom heeft Judith samen met haar business partner het bedrijf Blue Orange Company opgericht. Ze heeft twee studies afgerond: HBO Commerciële Economie en de universitaire studie Communicatiewetenschap.

Judith heeft de NETWERKSHOW ontwikkeld: een wervelende, interactieve show vol fun, energie en humor. Deze show zorgt ervoor dat bezoekers:

  • Gegarandeerd nieuwe mensen leren kennen
  • Op een luchtige manier praktische tips krijgen over on- en offline netwerken
  • Met als kers op de taart: Een ludieke netwerkquiz waarin de ‘netwerker van de dag/avond’ wordt verkozen!

Op het podium is Judith altijd gekleed in het oranje met een ‘touch of blue’. Ze spreekt regelmatig op events van o.a. Rabobank Nederland, diverse ondernemersclubs en op bedrijfsevents. Zoekt u een enthousiaste spreker die het publiek activeert om met plezier te netwerken? Boek dan Judith!

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Judith Smits boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN