« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Moedig werken en leven

Over moed, kracht en kwetsbaarheid

Judith Budde is directeur/eigenaar van Conferentie- en Opleidingscentrum het Balkon en werkt als ondernemer, manager, senioropleider en -coach, spreker en schrijver. Sinds 1987 begeleidt ze managers en professionals in bedrijven bij hun persoonlijk functioneren, bij leiderschap en samenwerking. Ze werkt met hen aan hun gedrag en aan inzicht in de achtergronden daarvan. Ook leidt ze trainers en coaches op in datzelfde werk.

Judith spreekt over wat mensen nodig hebben om leiding te geven aan zichzelf en aan anderen. Ook inspireert ze mensen om opener en effectiever samen te werken. Haar voordrachten gaan over moed, kracht en kwetsbaarheid. Over risico’s nemen, vrijer worden en meer jezelf zijn. Over feedback die wél werkt, vertrouwen, grenzen, schaamte en over de moed om imperfect te zijn. Pittige thema’s, verre van soft.

Ze gebruikt daarbij twee inspiratiebronnen: De Psychologie van de Ikken en Voice Dialogue van Hal en Sidra Stone. Judith schreef de boeken: ’Drama in bedrijf’(2006, Mulder en Budde) en het succesvolle boek ’Ik (k)en mijn Ikken’ (2010, Brugman, Budde en Collewijn).  Beiden bij Uitgeverij Thema. Ook baseert ze zich op het wetenschappelijke onderzoek van Brené Brown over de kracht van kwetsbaarheid.

In 2017 verscheen Coachen met Voice Dialogue. Bekijk de impressie in ZijWasErbij.

Judith kan een lezing verzorgen over:

  • Moedig leidinggeven, moedig samenwerken
  • Ik (k)en mijn Ikken: zet jezelf aan het stuur
  • De kracht van kwetsbaarheid en de moed om imperfect te zijn (gebaseerd op het werk van Brené Brown)
  • Waarom feedback geven zo moeilijk is en wat nodig is zodat dat wel vruchtbaar is
  • Loskomen van je perfectionisme

Judith is een bevlogen spreker die mensen met haar lezingen raakt en inspireert. Ze schept een intieme sfeer waarin ze persoonlijke en humoristische anekdotes combineert met kernachtige professionele kennis.

Bekijk hier de video waarin Judith tijdens Dag van de Trainer (2104) een prachtige lezing over kwetsbaarheid op het werk geeft:

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Judith Budde boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN