« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Zelfvertrouwen en eigenwaarde

Wat Josephine de Jongh belangrijk vindt om te delen, met name voor jongeren, is vertrouwen hebben in de wereld en in jezelf, jezelf uitspreken, vertrouwen op je intuïtie, de kracht van je gedachten en focus, de impact van pesten, hoe je beter in je eigen kracht kunt komen, het belang van jezelf goed kennen en eigenwaarde ontwikkelen.

Josephine was als kind anders dan de anderen, had een voorliefde voor culturen, kunst, spreuken, wijsheden, religies en natuur en voelde zich meer een wereldburger dan inwoner van het dorp. Op school kreeg zij te maken met pesten in de vorm van buitensluiten. Na het Gymnasium studeerde ze Geneeskunde in Rotterdam en deed ervaring op als zaalarts cardiologie en Interne Geneeskunde, nadien heeft ze 13 jaar als consultatiebureauarts gewerkt. Inmiddels was ze getrouwd en kreeg 4 kinderen. 


In 2014 maakte ze een carrière-
switch naar schrijver van levensverhalen na een bijzondere ontmoeting. Ook begon ze met intuïtief tekenen, later schilderen. Twee jaar lang heeft ze wekelijks een tekenclub bij haar thuis gecoacht, vanaf medio 2017 ook workshops op locatie gegeven. November 2016 is haar eerste boek uitgekomen, waarover ze boekpresentaties heeft gegeven in Nederland en Suriname.

Zij volgde diverse trainingen waaronder “Speakerscamp” van John Lee in Londen. In 2018 is ze voorzitter geworden van de Ellamo Foundation, die als doel heeft vrouwen en kinderen te empoweren middels ondersteunen van educatieve en culturele projecten.

Josephine de Jongh kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Zelfvertrouwen en eigenwaarde
  • Intuitieve ontwikkeling
  • Pesten
  • Intuitief tekenen ter voorkoming van burnout
  • Jezelf sterker maken

Bekijk hier ook een interview met Josephine voor de lokale televisie:


 

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Josephine de Jongh boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN