« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Personal branding

Een eerste indruk is zo gemaakt. Als deze positief is, is de ander onbewust geneigd zijn je meer positieve kenmerken toe te dichten. In een tijd waarin beeld en branding steeds belangrijker wordt, is het goed stil te staan bij je eigen imago op een authentieke manier. Investeren in je imago en je branding loont. Professionals die hun branding en imago serieus nemen verdienen gemiddeld 25% dan mensen die dat niet doen. 

Weet je wat jou uniek maakt?
Weet je wat je uit wil stralen?  
Wat staat je goed? 
En past dat (nog) wel bij jouw doelstellingen? 
Met andere woorden: matcht het uiterlijk bij het innerlijk en komt het overeen met wat je professioneel wil uitstralen? 
Daarbij: klopt je online imago met je offline persoonlijkheid?

Joëlla inspireert en daagt je uit. Als communicatiedeskundige en stylist is Joëlla van der Boom specialist in personal styling en persoonlijke presentatie. Ze spreekt sprankelend en met deskundigheid en passie over onderwerpen als: non-verbale communicatie, personal branding, online en offline persoonlijke presentatie, eerste indrukken, kleur, stijl & modetrends.

Joëlla heeft een online marketing achtergrond van zes jaar met onder andere drie jaar ervaring in de zakenwereld in Londen. Ze heeft een eigen personal styling bureau waarin ze mensen laat stralen.

Joëlla kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • Sustainable Fashion
  • (Online) Personal branding
  • Styling & Colour
  • Trends in Fashion
  • Communicatie 
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Joëlla van der Boom boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN