« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Verhalen vertellen

Onvergetelijke Evenementen

Ben je op zoek naar een gepassioneerde, energieke, en veelzijdige spreker, dagvoorzitter en presentatrice die jouw training, leersessie of evenement naar een hoger niveau tilt? Zoek niet verder! Maak kennis met Jessica Meijer - een powervrouw met grootse dromen en een missie om jouw evenement te transformeren in een waar succes, met tastbare resultaten en een onvergetelijke sfeer!

Wat Jessica jou te bieden heeft als spreker:

 1. Diepgaande Inzichten met Impact: Jessica deelt niet alleen verhalen, maar ze biedt concrete inzichten die je publiek zullen inspireren en aanzetten tot actie. Haar ervaring als strateeg betekent dat ze resultaatgericht is en je zal helpen om je doelen te bereiken.
 2. Verbinding en Betrokkenheid: Jessica begrijpt de nuances van verschillende publieksgroepen en zal je leren hoe je de betrokkenheid van je doelgroep kunt vergroten. Ze zal de dynamiek van je groep analyseren en strategieën aanreiken om hen te boeien en enthousiast te maken.
 3. Dagvoorzitterschap met Impact: Als dagvoorzitter weet Jessica spontaniteit en improvisatie te combineren met doelgerichte moderatie. Ze creëert een dynamische en boeiende sfeer die ervoor zorgt dat je evenement vlekkeloos verloopt en je boodschap helder wordt overgebracht.
 4. Kracht van Videostorytelling: Leer hoe je video effectief kunt inzetten voor je bedrijf. Jessica onthult de geheimen van zakelijk vloggen en hoe je storytelling kunt gebruiken als een krachtig instrument om je merk te versterken.
 5. Vaardig Presenteren: Van podcasts en radioproductie tot zakelijke evenementen en televisiewerk, Jessica biedt praktische tips en technieken om je presentatievaardigheden te verbeteren, zodat je elke situatie met vertrouwen kunt aanpakken.
 6. Toekomst van Werk: Krijg een dieper inzicht in de toekomst van werk, met speciale aandacht voor de unieke uitdagingen en kansen die millennials en nieuwe werkstijlen met zich meebrengen.
 7. Diversiteit & Inclusie: Ontdek hoe je als ondernemende vrouw in een door mannen gedomineerde wereld een diversiteits- en inclusienetwerk kunt opzetten binnen een corporate omgeving.

Event Reporter
Naast haar expertise als spreker en dagvoorzitter biedt ze ook de unieke mogelijkheid om haar te boeken als Event Verslaggever. Als Event Reporter brengt ze jouw evenement in beeld en zorgt ze voor boeiende verslaggeving die de essentie van het event vastlegt.
Boek haar vandaag nog en transformeer jouw evenement in een bruisende en inspirerende ervaring met meetbare resultaten en een gedenkwaardige sfeer! Met Jessica aan het roer ben je verzekerd van succes en een enthousiast publiek dat nog lang zal napraten. Neem nu contact op en zet de eerste stap naar een onvergetelijk evenement!

Lees hier haar InBeeld-verhaal over diepgaande inzichten met impact.

Jessica treedt op als dagvoorzitter en kan een lezing verzorgen over de volgende onderwerpen:

 1. Dagvoorzitter & Moderatie met spontaniteit en improvisatie.
 2. Zakelijk Vloggen: Videocreatie voor bedrijven. Storytelling als krachtig instrument.
 3. Presenteren als vaardigheid: van podcasts en radio maken naar zakelijke events en TV-maken.
 4. Remote Werken als medewerker en parttime ondernemer, met als subthema Millennials & The Future of Work.
 5. Ondernemende Vrouw in een Mannenwereld: Het opzetten van een D&I-Netwerk binnen een Corporate.
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Jessica Meijer boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN