• Jessica Lutz is in staat subtiele vastgeroeste denk- en handelingspatronen te onderkennen en de onderhuids gevoelde noodzaak tot verandering daarvan te vertalen in een helder en overtuigend betoog. Door haar ruime ervaring als correspondent in Turkije en omstreken kent zij als geen ander de neiging van vrouwen zich zelf klein te maken zonder dat ze zich dat bewust zijn. Jessica helpt vrouwen de onderbewuste patronen te herkennen en te beginnen sturen, en los te laten wat hen klein houdt.
    Lily Sprangers - directeur van het Turkije Instituut

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Leiderschap vanuit jezelf

Het Midden-Oosten, waar Jessica J.J. Lutz twee decennia als correspondent heeft gewerkt voor ondermeer het NOS Journaal, was een leerschool als geen ander aangaande de menselijke ziel. Wat haar intrigeerde was hoe vrouwen, ondanks hun enorme weerbaarheid, vaak instrumenteel waren bij het in stand houden van hun achtergestelde positie.

Sinds zij de journalistiek verliet in 2009, heeft ze zich toegelegd op de studie van het onderbewustzijn, dat 90% van ons handelen bepaalt. Het zesde zintuig dat ze ontwikkelde in een regio waar niemand vrijuit kan spreken, is van grote waarde ook in haar praktijk in Brussel, waar ze sinds 2015 woont. Ze legt zich toe op vrouwelijke leiders -mensen die verantwoordelijkheid voor hun leven durven nemen- en helpt hen los te laten wat hen ervan weerhoudt om hun optimale potentieel te vervullen. Ze geeft lezingen en workshops over hoe je leiderschap het beste invult als vrouw of man, waarbij het samenspel van lichaam en geest centraal staat.

Jessica Lutz spreekt o.a. over:

  • Vrouwen eigenmachtig maken begint bij de vrouw: hoe ons onderbewustzijn het glazen plafond in stand houdt
  • ‘#MeToo. Wat nu?’: hoe het komt dat slachtoffers zo vaak hun mond houden en hoe het machtsspel te doorbreken
  • Leiderschap vanuit jezelf/integer leiderschap: hoe vrouwen en mannen leiderschap anders invullen en hoe daar het meeste uit te halen
  • Macho’s en hun moeders: wat we kunnen leren van het Midden-Oosten.
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Jessica Lutz boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN