« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Verzuim voorkomen

Van werkstress naar werkplezier

Jennifer Elders is verzuimspecialist. Zij heeft ruime HR-ervaring in het bedrijfsleven en bij de overheid èn is ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out (in 2011). Ook werkt ze vanuit haar bedrijf als register bedrijfscounsellor in organisaties. (fotografie: Enith van Tongeren)

Met deze ervaring zet ze effectieve instrumenten in om onnodig verzuim te voorkomen. Ze weet als geen ander hoe moeilijk het is voor werkgevers om verzuim goed te begeleiden en de relatie met de werknemer goed te houden, terwijl dat essentieel is om onnodig verzuim te voorkomen. Haar kennis deelt ze graag met werkgevers, arbo-functionarissen en beleidsontwikkelaars. Juist met een onafhankelijke persoon die vertrouwen uitstraalt en kennis van zaken heeft, komt de duurzame inzetbaarheid van medewerkers niet onnodig onder druk te staan. Met passie en professionaliteit werkt ze aan deze missie.

Betrokkenheid, verbinding en daadkracht: daar draait het voor haar om. Jennifer is er van overtuigd dat als werkgevers en werknemers betrokken, verbonden en daadkrachtig zijn, zij deze waarden bij de andere partij zullen ontmoeten.

Jennifer houdt lezingen over:

  • "Stress inZicht": Waarom iedereen anders reageert in stresssituaties
  • Omgaan met en voorkomen van onnodig ziekteverzuim en burn-out
  • Van werkstress naar werkplezier
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Jennifer Elders boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN