« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Public Relations

Sneller naar je doel met pr

Jennifer Delano, entrepreneur en high-end strategisch pr-specialist verdiende haar sporen door bijna twintig jaar te werken aan de promotie van aansprekende bedrijven, zoals Topbloemen, BNI, en ANWB, en ze zette de verkiezing Duurzaamste Bedrijf van Nederland op de kaart. De laatste tien jaar specialiseerde ze zich in pr van mkb-bedrijven.

Jennifer beschrijft haar ervaring als model in haar eerste boek Bereik je doelen als model. Met haar tweede boek, Van 12 naar 17, publiceerde ze over haar ervaring met pesten. Naar aanleiding van dit boek werd zij gevraagd mee te denken met de ontwikkeling van WeFace.it, het spel om pesten te voorkomen. Naast fulltime pr verzorgen voor bedrijven door ze gepubliceerd te krijgen in kleine en grote media, is Jennifer Delano zelf met regelmaat in de media te vinden als pr-expert, bijvoorbeeld bij Radio 1, EditieNL, NRC, Metro en Hart van Nederland.

Jennifer Delano prikt de mythe door dat pr een onderdeel is van de marketing-communicatiemix. Ze geeft mensen inzicht in de vaak onbegrepen wereld van pr en de kansen hiervan. Tegen de stroom van de Nederlandse cultuur in waarin ’’doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’’ de boventoon voert, legt Jennifer uit dat je hoofd boven het maaiveld uitsteken nodig is om doelen te realiseren. Om daarmee als bedrijf de eerste stap te maken naar een gestructureerde opbouw van nieuw klantencontact. Maar vooral dat aandacht trekken niet alleen leuk is, maar ook heel effectief als je je doelen wilt bereiken.

Lees ook: In magazines komen doe je zo! 2016 GezondNu coveren het artikel voor NPO FunX. Of bekijk haar optreden in Recht uit het Hart.

Jennifer verzorgt lezingen over o.a.:

  • Sneller naar je doel met pr
  • Help, ik wil pr begrijpen en inzetten
  • 10 out-of-the-boxtips om aandacht te trekken
  • Aandacht trekken is leuk
  • Zo maak je marketeers van jouw personeel  óf  Zo zet je medewerkers in als ambassadeurs
  • Zo kom je in de kranten, op radio én tv
  • Zo zorg je dat klanten je leren kennen, herkennen en inhuren

Lees ook ZijWasErbij en haar InBeeld verhaal.

Jennifer was onder meer te zien in:

 

 

 

Bekijk ook haar optreden bij EditieNL

 

 

 

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Jennifer Delano boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN