« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Authentiek (be)sturen

Blond, blind! In business!

Jellie Tiemersma heeft over veel dingen een mening. En ze wil de wereld mooier maken! Voor iedereen! Dus moet er nog veel veranderen. Om te veranderen moet je zichtbaar, een beetje rebels, en onafhankelijk zijn. Belangrijke drijfveren in haar leven met een beperkt gezichtsvermogen. Tevens belangrijke redenen om maatschappelijk actief te zijn en zelfstandig ondernemer te worden.

Toen ze studeerde en politica werd, was ze een vrouw in een mannenwereld. Nog een reden om zichzelf te willen bewijzen en te laten zien dat het ook vanuit een schijnbare achterstandspositie mogelijk is om te doen wat je wilt en onafhankelijk te zijn. Immers als je minder ziet, kijk je anders!

Ze is graag betrokken bij de inhoud, is analytisch, scherp maar ook humoristisch en vol zelfspot. Ze is resultaatgericht en gaat recht op haar doel af. Is vooral actief in de non-profit sector maar voelt zich sociaal ondernemer. Jellie is politiek en bestuurlijk actief bij uiteenlopende organisaties. Ze heeft ruim twintig jaar leidinggevende ervaring, veelal in eindverantwoordelijke functies. Is informal investor maar ook een ervaren toezichthouder en commissaris. Ze heeft een eigen visie op de ontwikkeling van bestuur en governance. En houdt er van om de leiding te nemen of op de bühne te staan.

Het letterlijk vergroten van haar zichtbaarheid en die van anderen geeft ze vorm door haar presentatie. Haar passie voor mode is daarbij hét instrument.

Jellie Tiemersma is een positief-kritisch panellid, verzorgt lezingen over diverse onderwerpen maar is door haar onderscheidende presentatie ook een inspirerende dagvoorzitter. Zoals iemand eens zei: Jellie is blond, blind en in business!

Lees hier haar InBeeld-verhaal over de meerwaarde van anders kijken.

Jellie Tiemersma kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Governance / anders besturen 2020
  • Diversiteit / (vrouwelijk) ondernemerschap
  • Sociaal ondernemen
  • SROI en het sociaal domein
  • Loopbaankeuzes
  • Rolmodellen / personal branding
  • De impact van mode
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Jellie Tiemersma boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN