« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Creative Thinking

Jeannette Zuurbier staat al dertig jaar bekend om haar kennis van visuele communicatie en fotografie, bevlogenheid en oplossingsgerichtheid. Zij is mede-oprichter en managing director van een creatief bureau dat art direction, vormgeving en fotografie combineert. Sinds 1999 bedenkt en produceert het bedrijf de visuele communicatie voor zowel corporate als fashion opdrachtgevers over de hele wereld. Van de Bijenkorf tot Akzo Nobel, van de Vogue tot Search Architects. Sinds 2018 is ze ook CEO van BehindtheArc, een bureau gespecialiseerd in visuele communicatie in sports.

Ze studeerde af op de ‘mr. Koetsier - HTS voor de Confectie Industrie’ (nu AMFI) en startte haar carrière als merchandiser voor McGregor. Tijdens deze periode ontdekte Zuurbier de kracht van visuele communicatie en besloot daar, geheel tegen de adviezen van velen, haar bedrijf in te starten.

Jeannette heeft een authentieke visie in visuele communicatie en fotografie. Zo vertegenwoordigde ze kunstfotografen in de reclamewereld. Dit resulteerde o.a. in een museale tentoonstelling met toegepast werk. Ook ontstond een warme samenwerking met kunstacademies, waarin ze haar visie deelt met studenten in masterclasses en portfolio reviews.

Fashion en trends zijn een rode draad in haar carrière. Fashion Thinking is door haar omarmd en zet ze in als brand-consultant voor retail- en modebedrijven. Ook past ze Fashion Thinking toe in haar workshops en lezingen om complexe vraagstukken vanuit een breder perspectief te bekijken en te komen tot nieuwe inzichten.

Nooit stoppen met kijken, altijd op zoek naar de essentie, logisch nadenken en oorspronkelijk blijven zijn de kernwaarden van Jeannette die ze tot de dag van vandaag nastreeft en waarmee ze vele mensen inspireert en motiveert.

Jeannette kan een lezing verzorgen over:

  • Creative Thinking / Fashion Thinking
  • Creatief ondernemen / leiderschap
  • Visuele identiteit & communicatie
  • Trends
  • Ondernemen & motivatie
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Jeannette Zuurbier boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN