« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Dagvoorzitter | Gespreksleider

Luisteren naar de ander en naar jezelf

Japke Ebbinge begeleidde de afgelopen jaren talloze decanen, studiekeuzeadviseurs en loopbaancoaches in de professionalisering van hun ambacht. Om loopbaanprofessionals te inspireren en bekwamen maakt ze al jaren de podcast De Loopbaancoach. Een podcastserie waarin ze deskundigen uit het veld interviewt. 

Afgelopen jaren verzorgde ze verschillende workshops en webinars op congressen voor o.a. Biond, Noloc en het Nationaal Decanensymposium en trad zij op als dagvoorzitter. Daarnaast begeleidt ze al jaren mensen bij persoonlijke vraagstukken over leven en loopbaan.

Ze begon haar eigen loopbaan aan de Universiteit van Amsterdam, volgde daar de trainingsmaster aan het Social Skills Lab en studeerde af in de sociale psychologie. Na een aantal jaren in de commerciële trainingswereld maakte zij de overstap naar het onderwijs. Ze bouwde mee aan de opleiding Toegepaste Psychologie en de Leergang Loopbaancoaching (HvA).

In de podcast De Loopbaancoach gaat Japke in gesprek met experts op het gebied van loopbaanontwikkeling. Luister hier naar het interview dat zij had met psychiater Glenn Hellberg over zijn boek Als ik luister.

Japke houdt van spelen en creëren in de interactie. Centraal in al haar werkzaamheden staat steeds het luisteren. Luisteren naar de ander en naar jezelf. Open, nieuwsgierig en betrokken, steeds opzoek naar verbinding en ieders eigenheid.

Japke Ebbinge is gespreksleider/dagvoorzitter en kan een lezing verzorgen over:

  • Focusing (lichaamsgerichte manier van werken ontwikkeld door Eugene Gendlin)
  • Systemisch werken
  • Coaching
  • Mens zijn in je professie
  • Luisteren, dialogische gespreksvoering, co-creatie, holding space
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Japke Ebbinge boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN