• 'Janneke heeft een springlevend helder en overtuigend verhaal! 'De kool en de geit sparen' is aan haar niet besteed hoewel ze voor beiden een zwak heeft, weet ik. Ze beschikt over een enorme dosis feitenkennis en is zelf het vitale bewijs van haar verhaal'.
    Jaap Korteweg - 9e generatie boer, CEO De Vegetarische Slager

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Dieet van de toekomst

De leefstijl van de toekomst

Het is Janneke van der Meulen haar missie om biologisch plantaardig eten de norm te maken in Nederland. Ze schreef daarover twee boeken: EET WIN-WIN, wetenschappelijk onderbouwd & SUPERSNEL HERSTEL, voeding voor succes.

Janneke is Wereld Kampioen roeien (2018) en bereidt zich voor op de Olympische Spelen van 2020. Daarnaast richt zij met haar lezingen en eigen magazine op een wereld waarin iedereen wint.
Zelf eet Janneke biologisch en al meer dan zeven jaar plantaardig. De win-win leefstijl waar alles en iedereen beter van wordt. De leefstijl van de toekomst.

Janneke van der Meulen is een expert op het gebied van geluk & gezondheid. Ze houdt met haar manier van praten en presenteren mensen urenlang op het puntje van de stoel. Ze hoort vaak dat er na afloop van haar optreden nog lang wordt nagepraat. Dit komt door de gegronde kennis van Janneke over de onderwerpen waar ze zich voor inzet.

Janneke kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Wetenschap en leefstijl
  • Topsport en leefstijl
  • Veganisme
  • Plantaardig dieet
  • Milieu en duurzaamheid
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Janneke van der Meulen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN