• Janne Vereijken heeft dit jaar met veel succes het plenaire gedeelte van ons MKB-event ondernemen010live! gemodereerd. In de voorbereiding heeft ze het op zich genomen om met de sprekers een goede voorbereiding te doen. Verder heeft ze zelfstandig de sessie helemaal uitgewerkt en onze wensen uitgevoerd met een goede planning. Knap aan haar is dat ze inhoudelijk zeer goed ingevoerd is en ook goed richting weet te geven aan de sprekers. Zodat de kernboodschap van het event goed overkomt. En dat op een uitermate prettige manier voor ons als opdrachtgever, maar ook voor de sprekers. Kortom, een vakvrouw, ook als dagvoorzitter of moderator.
  Yvonne Ramdin-Trip - Innovatiemanager, Gemeente Rotterdam
 • At WUR, Janne moderated a closing event (150+ participants) of a multi-year scientific research program on Digital Twins in Green Life Sciences. She did that beautifully, on content and on people. She knows how to deal with complex matters in a complex environment. She can convey her own enthusiasm to the audience who feel challenged and involved with the subject.
  Jene Van der Heide - Programme Director Data Science & Artificial Intelligence, Wageningen University & Research
 • Onlangs heeft Janne Vereijken een keynote presentatie verzorgt voor ons jubileum event. Tijdens de voorbereiding toonde Janne zich zeer professioneel en kon zich ook goed inleven in het profiel van het publiek. Tijdens de uitvoering bleek dat zij het publiek goed wist te boeien met een mix van voorbeelden en wetenschappelijke achtergronden en kreeg zij ook een boeiende dialoog op gang. Dank je wel Janne voor een boeiende bijdrage aan ons event!
  Willem Endhoven - Managing director, High Tech NL
 • At WUR, Janne moderated a closing event (150+ participants) of a multi-year scientific research program on Digital Twins in Green Life Sciences. She did that beautifully, on content and on people. She knows how to deal with complex matters in a complex environment. She can convey her own enthusiasm to the audience who feel challenged and involved with the subject.
  Jene Van der Heide - Programme Director Data Science & Artificial Intelligence , Wageningen University & Research
 • De lezing van Janne Vereijken over hoe kom je tot innovatie en out of the box denken is overall prima ontvangen. De toezichthouders en bestuurders woningcorporaties in de regio Eindhoven gaven haar optreden gemiddeld een 7,9. Ze hield een goed en enthousiast verhaal.
  Johan van Hoof - Organisator vanuit KPMG-Advisory
 • We kijken met veel genoegen terug op de inspiratiesessie van Janne Vereijken voor onze fabrikanten in de installatiebranche. Zij hield de deelnemers voor dat innoveren hét middel is om organisaties, producten en diensten waardevoller, slimmer en duurzamer te maken. Haar optreden was top! We gaan haar vaker inzetten.
  Jan-Paul Schop - managing director USP-Marketing Consultancy
 • Janne Vereijken heeft een lezing gegeven op ons jaarlijkse partnerevent van EY met 250 partners. Voor een kritisch publiek heeft zij met volle energie een overtuigend verhaal gebracht over innovatie. Haar keynote ‘Boosting Innovation’ ging over succesvol innoveren binnen corporates. Hoe om te gaan met alle uitdagingen rond innovatie? Kenmerkend is dat innovatie bij Janne niet abstract en ongrijpbaar blijft doordat ze praktische handvatten, heldere voorbeelden en persoonlijke ervaringen deelt. Haar bijdrage is zeer positief ontvangen door onze collega’s. Een aanbeveling waard!
  Coen Boogaart - CEO EY Nederland

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Innovatie

Op zoek naar een inspirerende spreker over innovatie? Iemand die iedere dag werkt aan strategie- en innovatieprojecten? Ondernemer, innovator en strateeg Janne Vereijken deelt met  passie haar verhaal met uw publiek.

Spreker
Janne Vereijken, een zeer gepassioneerde en inspirerende spreker, staat garant voor een dynamische ervaring vol actuele kennis en jarenlange ervaring met diverse opdrachtgevers. Met haar aanstekelijke energie weet ze het publiek te boeien en te motiveren.
In haar keynotes weet Janne op doortastende wijze duidelijk te maken welke facetten van 
essentieel belang zijn voor succesvolle innovatie. Ze deelt inspirerende voorbeelden uit haar eigen praktijk en illustreert aan de hand van herkenbare cases hoe ze samen met ondernemers en bedrijven effectief vormgeeft aan innovatie.
Wat Janne als spreker uniek maakt, is haar vermogen om op maat gemaakte aanbevelingen te geven voor de specifieke uitdagingen van het aanwezige publiek. Ze combineert haar 
diepgaande kennis met concrete strategieën, praktische tips en tools om teams en organisaties te versterken en waardevolle samenwerkingsverbanden te smeden die leiden tot innovatieve doorbraken.
Met thema’s als samenwerking in ecosystemen, human-centered innovation, strategische 
toekomstverkenning, efficiënt innoveren en businessmodel innovatie, biedt Janne een breed scala aan onderwerpen die aansluiten bij de behoeften van organisaties in een snel veranderende wereld.
Laat je inspireren door Janne en ontdek hoe zij met haar enthousiaste expertise teams, organisaties en individuen kan helpen om hun innovatiekracht te vergroten en succesvolle resultaten te behalen. 
Bovendien gaat Janne graag in gesprek en is ze in staat om lezingen en workshops op maat te maken, waardoor haar presentaties altijd aansluiten bij de specifieke behoeften van het publiek.

Thema’s lezingen

 • Innovation = collaboration; inspiratie en handvatten voor succesvolle samenwerking in teams en tussen organisaties in ecosystemen
 • A guide to kick-ass innovation; succesvol en efficiënt innoveren
 • Human-centered innovation: impactvolle oplossingen ontwikkelen met nieuwe 
  technologie 
 • Strategic Foresight – Het verkennen van mogelijke toekomsten voor betere 
  beslissingen en actie nu
 • Design Thinking; een human-centered en agile methode voor de ontwikkeling van nieuwe oplossingen en innovaties.
 • PAAS; het Product As A Service business model
 • Business Model Innovatie; van tekentafel naar praktijk
 • Boosting the Innovative Power of Organisations; de innovatiekracht van teams 
  en organisaties vergroten
 • Innovation Leadership; innovatie stimuleren in je team en organisatie. 
 • Boosting Innovation, je persoonlijke innovatiekracht boosten
 • Omgaan met disruptie; op proactieve wijze reageren op ontwrichtende trends, 
  ontwikkelingen en innovaties
 • Moonshot Thinking: de katalysator voor radicale innovatie

Dagvoorzitter/moderator voor duurzaamheid, technologie en innovatie

Dagvoorzitter Janne Vereijken verrijkt elk evenement met haar passie, inspiratie en grondige kennis. Als expert op het gebied van de nieuwe economie, zet Janne zich in voor het bevorderen van duurzaamheid en het strategisch inzetten van nieuwe technologieën. Haar expertise in strategische toekomstverkenning en innovatie, gekoppeld aan uitgebreide ervaring met een diversiteit aan opdrachtgevers, positioneert haar als een uitstekende keuze voor evenementen die zich richten op transities en het vormgeven van de toekomst.

Als dagvoorzitter zorgt Janne voor een dynamische en interactieve ervaring, waarbij ze haar publiek niet alleen boeit maar ook actief betrekt bij het verkennen van duurzame oplossingen en technologische vooruitgang. Haar vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en boeiend te maken maakt elk evenement onder haar leiding tot een onvergetelijke bijeenkomst die inspireert tot actie. Door haar leiderschap als dagvoorzitter, garandeert Janne een evenement dat niet alleen soepel verloopt, maar ook diepgaand bijdraagt aan de discussie over duurzaamheid en technologie.

Met Janne aan het roer van uw evenement, kiest u voor een dagvoorzitter die de dialoog over de nieuwe economie versterkt en zorgt voor een omgeving waar innovatie en vooruitgang centraal staan. Ontdek hoe haar kennis en passie uw evenement kunnen omvormen tot een effectief platform voor verandering en vooruitgang.

Biografie
Janne Vereijken (1982) is ondernemer en innovator in hart en nieren. Vanaf haar jeugd hield ze zich als bandleider bezig met het creëren van muziek en waren haar ambities en interesses te groot voor haar één pad. Janne Vereijken studeerde Bedrijfskunde met een Master Strategie en Algemene Cultuurwetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Haar inhoudelijke kennis en creatief vermogen zijn een ideale combinatie gebleken voor innoveren op hoog niveau. Dat is niet onopgemerkt gebleven: ze is uitgeroepen tot Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2018. Ze maakte indruk op de jury door haar lef, doorzettingsvermogen en het op zo’n jonge leeftijd neerzetten van een bedrijf met expertstatus.

De missie van Janne is het boosten van de innovatiekracht van Nederland. Haar visie is: innovatie is geen ‘nice to-have’, maar een must. Innoveren is hét middel om organisaties, producten en diensten waardevoller, slimmer en duurzamer te maken. Het uiteindelijke doel is om de Nederlandse economie vooruit te helpen. 

Met haar onderneming begeleidt spreker Janne organisaties bij de ontwikkeling van doorbraak strategieën en innovaties. Eén van de gebruikte methodieken is design thinking. Ze vergroot de innovatiekracht van organisaties zodat ze ongoing flexibele oplossingen kunnen bieden voor complexe vraagstukken en futureproof zijn. 
Janne werkt samen met diverse partners uit het bedrijfsleven, de creatieve industrie en de wetenschap. Waaronder professor Michael Shanks (Stanford University, Hasso Plattner Institute of Design, de bekende d.school, Center for Design Research en Stanford’s Center for Professional Development).

Kijk en luister hier naar Janne die vertelt over de innovatie uitdagingen waar veel bedrijven en organisaties mee worstelen: 

 

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Janne Vereijken boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN