« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Liefdevol leidinggeven

Het geheim van succes

Jacqueline Hospers spreekt met passie en gevoel voor humor. Zij verweeft haar persoonlijke ervaringen met haar kennis en kunde op het gebied van liefdevol leidinggeven. Volgens haar zit in liefdevol leidinggeven het geheim van succes.

We willen niet efficiënt behandeld worden, maar liefdevol. Dat is een waarde die in het tijdperk dat voor ons ligt zal domineren. Maar o jee, je kunt toch niet zomaar liefdevol gaan leidinggeven? Dat doe je thuis maar. Hier wordt gewerkt en hebben we resultaten te halen. Liefdevol leidinggeven is volgens haar het nieuwe ‘hard’. Jacqueline draait de wereld om en laat zien dat iedereen die warmte en liefde ‘soft’ noemt het bij het verkeerde einde heeft. Ervaar de kracht van haar verhaal en ontdek het geheim van succes. 

Zij schreef het boek liefdevol leidinggeven, omgaan met complexe situaties, 12 vaardigheden voor managers. Lees het interview op Managementboek.

Jacqueline Hospers wil in een samenleving die al vele generaties wordt gedomineerd door efficiency, technologie en hard bewijs, liefde en begrip een plek geven. Ze zet zich in voor een werkvloer waarop dat belangrijker is dan de kilte van winstmaximalisatie.  Empathie is onze belangrijkste bondgenoot in een wereld die onafwendbaar steeds intercultureler wordt. Jacqueline gaat voor 100% geluk op de werkvloer. Volgens haar is het leven te belangrijk om het ingewikkeld te maken. Haar grootste ontdekking is dat het leuker en makkelijker wordt als complexe dingen ook complex mogen zijn. Ze zit op een of andere manier altijd tussen uitersten en vraagt zich dan af, hoe ze die werelden kan verbinden.

Ze studeerde af met een vrij doctoraal Sociaal Wetenschappelijke Informatica. Ze heeft haar sporen verdiend als organisatieadviseur, manager en trainer/coach. Zij werkte in die rollen voornamelijk voor de publieke sector. Zij spreekt, coacht en traint mensen om liefdevoller leiding te geven, zodat organisaties weer menselijk worden en leidinggeven leuker en makkelijker. 

Jacqueline Hospers kan een lezing geven over de onderwerpen:

  • Liefdevol leidinggeven, we willen niet efficiënt behandeld worden, maar liefdevol
  • Omgaan met complexe situaties, het wordt leuker en makkelijker als je leert je comfortable te voelen in oncomfortable situaties
  • Vaardigheden voor de manager van de toekomst, we kunnen de ontwikkelingen niet meer bijhouden met ons leren. Plannen, vooruitzien en controle geeft geen zekerheid meer. Experimenteren, niet-weten en openstaan voor wat zich aandient zijn de nieuwe vaardigheden die ons nieuwe ‘zekerheid’ geven
  • Paradoxen, polariteiten, dilemma’s: tegenstellingen verzoenen. De rede en de intuïtie aan elkaar verbinden, zodat we betekenisvoller en succesvoller zijn. 
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Jacqueline Hospers boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN