« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Life Coach

Iva Schubart is een spreker, law-of-attraction life coach, consultant en auteur. Na vele uitdagingen in haar leven volgt zij haar droom om mensen te helpen, te motiveren en te inspireren door haar levensverhaal te delen. Ze laat aan het publiek zien dat naarmate je dichter bij jezelf staat, je meer geluk en liefde ervaart. Het is niet wat je overkomt maar wat je ermee doet. 

Ze heeft ervaren dat de wet van aantrekking echt bestaat en dat het werkt in elk moment van ons leven. In haar lezingen schenkt ze aandacht aan hoe we universele wetten kunnen toepassen voor meer geluk en succes in het leven. Tevens is ze deskundige op het gebied van zelfliefde, narcisme en depressie.

Iva is auteur van het Sanguine Love: an incredible story with a practical guide on how to overcome life’s challengeswaarin ze laat zien welke reis ze heeft bewandeld om haar droom te verwezenlijken. Een reis door drie landen, geboren in Egypte, opgegroeid in Tsjechoslowakije en vervolgens haar ex-echtgenoot gevolgd naar Nederland. Tevens is ze co-auteur van de best-seller Voices of 21st century.

Luister hier haar podcast over The Law of Attraction.

Iva kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • Relatie tot jezelf en anderen voor meer geluk
  • Narcisme – wat is het, welke vormen zijn er en wat kunnen we erover doen
  • De wet van aantrekking en quantum fysica – hoe kunnen we universele wetten toepassen voor meer geluk en succes in het leven
  • Van afwijzing tot zelfliefde, van depressie tot mededogen
  • Haar theorie om te transformeren naar wie we werkelijk zijn op alle gebieden in ons leven (relaties, gezondheid, werk, financiën)

Bekijk hieronder Iva in actie:

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Iva Schubart boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN