« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Je hemel op aarde leven

Irma van Herwaarden spreekt over hoe je je hemel op aarde kan leven. Ze laat je ervaren en voelen hoe wij als kinderen vergeten wie wij werkelijk zijn. Hoe we door onze conditioneringen en overtuigingen die we onbewust creëren onszelf als volwassene nog steeds klein houden en ons zo gevangen houden in het leven. We blijven in onze comfortzone zitten en durven niet ons hart te volgen. Zo kunnen we niet voluit leven en helemaal genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

Haar talks gaan over hoe je je bewust kan worden van deze overtuigingen en hoe je er los van kan komen. Als je durft om uit je comfortzone te komen, kan je weer voelen wie je in essentie bent. Dat je al liefde bent, dat je al genoeg bent en zelfs precies goed zoals je nu bent. Dan durf je pas echt voluit te leven, omdat je niet meer bang bent om te falen, om afgekeurd te worden of om niet goed genoeg te zijn. Want dan weet en voel je dat dit een illusie is.
Irma spreekt over de connectie met het universum die we allemaal hebben, wat de magie van het leven inhoudt en hoe je mee kan gaan met die stroom. Je zit dan weer zelf achter het stuur van je leven en ervaart dat je zelf de creator bent van je eigen leven.

Zelf heeft Irma dit allemaal ervaren in haar eigen leven. Dit deelt ze ook openlijk en kwetsbaar tijdens haar talks en in 2024 gaat ze zelf ook helemaal haar hemel op aarde leven. Vanaf maart 2024 is ze te zien met haar eigen show in het theater: Je hemel op aarde leven; Kom uit je comfortzone en geniet nog meer van het leven!
Ze deelt haar ervaringen en wil je daarbij graag inspireren om je hart te volgen en echt te genieten van het leven en zo je hemel op aarde te leven!
Luister hier naar het radio-interview op Eemland1 en lees hier een krant-interview over haar theaterdroom. In haar InBeeld-verhaal vertelt ze over de essentie van liefde en licht.

Irma van Herwaarden kan een lezing verzorgen over:

  • De magie van het leven! Leven in flow
  • Je hemel op aarde leven en zo nog meer genieten van het leven!
  • Volg je hart en durf jezelf te zijn
  • Verander je leven met je gedachten en overtuigingen

Bekijk hier de Value Talk van Irma:

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Irma van Herwaarden boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN