« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Je hemel op aarde leven

Leven, ontvangen en echt gaan genieten

Irma van Herwaarden deelt ervaringen op het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling om je hemel op aarde te leven. Ze inspireert om controle te krijgen over je leven op je werk en privé door de focus te leggen op jezelf. Door bewust te worden van je gedachten (mindset), gevoelens en dieperliggende overtuigingen en zo een keuze te hebben hoe jij het wilt.

Op haar 25ste gaat Irma aan de slag als Trainer en coach op het gebied van vaardigheden bij een vaardigheidsbureau. Hier wordt ze voor het eerst geconfronteerd met zichzelf als ze ‘succesvol’ is, maar hier niet gelukkig van wordt. Ze vraagt zich af of dit het is in het leven en wie ze eigenlijk is. Zo start een proces van jarenlange persoonlijke ontwikkeling.

Op haar 28ste besluit ze voor zichzelf te beginnen als ZZP-er als trainer en coach en naast vaardigheden vooral op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling. Ondertussen gaat ze zelf door in haar proces van persoonlijke ontwikkeling. Ze volgt een hoop cursussen zoals NLP, Enneagram opleiding, opleiding tot kinder/gezinscoach, opleiding tot spiritueel coach, Systemisch werk (Opstellingen) en meerdere cursussen en workshops.

Op haar 35ste, nadat ze een aantal jaren is getrouwd en twee kinderen heeft gekregen, gaat ze scheiden. Dit werkt als een katalysator voor haar persoonlijke proces en dit wordt steeds belangrijker in haar leven.

Ondertussen helpt ze anderen met hun proces en wordt ze steeds vaker gevraagd voor workshops en trainingen op dit gebied, waardoor ze de vaardigheidstrainingen helemaal loslaat. Na deze jarenlange zoektocht staat ze zichzelf toe om helemaal zichzelf te zijn met alles wat er is. Haar leven komt in een stroomversnelling. Alles komt vanzelf op haar pad en ze hoeft daar niet hard voor te werken.

Het leven is een spiegel. Het leven laat je precies zien wat jouw overtuigingen zijn. Het laat je zien wat je (ten diepste) denkt en voelt. Dus als je iets anders wilt in je prive of zakelijk leven dan kan dit door altijd de focus weer te verleggen naar jezelf. Wat zijn jouw dieperliggende overtuigingen? Hoe is je mindset? Wat voel je allemaal en hoe ga je om met emoties? Daar ligt de sleutel.

Haar Talks zijn o.a. verhalen en ervaringen uit haar eigen leven, waarbij ze kwetsbaar en open deelt over haar proces en wat ze daarin is tegengekomen en nog tegenkomt. De Talks zijn niet alleen maar serieus, want een dosis humor komt er zeker ook altijd bij kijken!

Ze deelt haar ervaringen en wil daarbij graag inspireren om gelukkig te zijn met wie je bent en wat je doet en zo je hemel op aarde te leven. Deze Talks zijn toegespitst op de doelgroep en brengen je inspiratie en bewustwording!

Irma van Herwaarden kan een lezing verzorgen over:

  • Meer verbinding ervaren met jezelf en anderen (ook met collega’s)
  • Geluk ervaren in je werk en je leven
  • Omgaan met verandering/ onzekerheid
  • Creëer de realiteit die je gra;ag wilt met je mindset en overtuigingen

Bekijk hier de Value Talk van Irma:

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Irma van Herwaarden boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN