« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Onderhandelen met zelfvertrouwen

Excellent onderhandelen

Dr. Iris Dorreboom werkt sinds 1989 internationaal als zelfstandig consultant, (executive) coach en facilitator van veranderingsprogramma’s. Zij leerde in de praktijk dat er meer mogelijk is dan je zou denken, zelfs in complexe bedrijfssituaties. In de loop der jaren deed ze expertise op wat er nodig is om doelen te bereiken. Onderhandelen bleek daarbij steeds een kritieke succesfactor.

Uit een privépraktijk die professionele en ondernemende vrouwen in staat stelt tot excellent onderhandelen om hun doelen te bereiken, groeide de laatste jaren de unieke aanpak van Vrouwen & OnderhandelenDeze aanpak stelt vrouwen in staat te handelen vanuit eigen kracht, in lijn met hun waarden. Het vergroot het zelfvertrouwen om met succes (professionele) doelen te bereiken.

Men waardeert de presentaties en workshops van Iris vooral om de warme, persoonlijke, interactieve en niet gescripte aanpak. De presentaties stellen je in staat je eigen koers te volgen en je doel te bereiken. Deelnemers nemen altijd iets concreets mee dat hen daadwerkelijk verder helpt, zowel zakelijk als privé. Er is alle ruimte voor vragen, experiment en toepassing. Je gaat bekwamer en met meer zelfvertrouwen weg dan je kwam.

Iris werkt internationaal en is tweetalig. Al haar lezingen en workshops zijn in het Engels en in het Nederlands te houden.

Iris kan een lezing verzorgen over: 

 • Waarom vrouwen niet winnen met onderhandelen en hoe wel
  (Why women don’t win at negotiating, and how they can)
 • Over zelfvertrouwen en hoe het te gebruiken
  (About Self-confidence and how to use it)
 • Kracht verslaat Macht: Hoe je in een situatie van ongelijke macht met vertrouwen staande blijft, relaties bouwt en resultaten behaalt
  (Strength beats Power: how to remain competent and confident in situations of unequal power, build relationships and achieve results)
 • Tips en tools uit het vak: Verhalen van echte onderhandelingen en wat je daaruit leert voor werk en leven
  (Tips & tools of the trade: Stories of real negotiations and what they teach you for your work and life)
 • Wat mannen en vrouwen over elkaar zouden moeten weten wanneer ze samenwerken
  (What men and women should know about each other when they work together)
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Iris Dorreboom boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN