« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Overwinnaarsmentaliteit

Verzekerd, verbonden en sterk voelen na trauma

Iris Blue is persoonlijke powercoach en spreker. Ze helpt mensen om hun persoonlijke kracht te vinden, zodat ze hun volledige potentieel kunnen benutten en het leven van hun dromen kunnen leiden.

Blue heeft geen gemakkelijke jeugd gehad. Ze werd verbrand bij een vuurwerkongeval. Ook werd ze verkracht en zag ze negen jaar lang hoe haar mijn vader achteruitging in zijn gezondheid omdat hij terminaal ziek was. Dit alles zorgde ervoor dat ze rond haar 21e in een depressie belandde.

Ze vertelt haar verhaal niet omdat ze wilt dat je medelijden met haar krijgt, maar omdat het laat zien waar ze vandaan komt. Hoeveel kracht er in mensen schuilt. Ze raakte ervan overtuigd dat ze niet langer gelukkig zou zijn en nooit het leven zou leiden dat ze had gewild. Ze had moeite met opstaan ​​omdat het naar haar mening zinloos was. Elk contact met de buitenwereld was zwaar.
Maar nu, zeven jaar later, kan ze zeggen dat ze haar eigen kracht heeft gevonden en gebruikt die om te leven naar haar volledige potentieel. Door in zichzelf en haar droom te geloven.

Na haar depressie reisde ze vijf jaar de wereld rond als model. Ze heeft een gelukkige relatie met haar man en samen hebben ze een dochter. Ze werkt als coach en spreker, het werk dat ze het allerliefste doet. Ze is nu gelukkig. En misschien nog belangrijker, ze is blij met zichzelf.

Door deze ervaring en het bestuderen van onderwerpen als zelfontplooiing, zelfvertrouwen, succes en mindset en het ontmoeten van vele andere inspirerende mensen, weet ze nu dat er altijd een manier is om het licht terug te vinden. En dat trauma iets is wat ons sterker kan maken. Je bent niet zwak of staat met 1-0 achter. Nee, je staat met 1-0 voor. We ervaren allemaal dingen die moeilijk zijn in het leven. Dingen waardoor we minder in onszelf geloven of die ons tegenhouden van het zien van ons volledige potentieel. Ze gelooft dat deze ervaringen kunnen veranderen in onze kracht en ze helpt graag anderen om dit te realiseren.

Haar missie is om te zorgen dat niemand zich meer vreemd, alleen of zwak voelt na het ervaren van trauma. Maar dat men zich verzekerd, verbonden en sterk voelt.

Lees hier haar interviews in Wendy Online en Classy Life. Luister en kijk hier BN de Stem en de speaking reel van Iris. In een podcastaflevering van Hemd van ’t Lijf vertelt Iris over haar verkrachting, hoe ze haar trauma (heeft) verwerkt en de misconcepties rondom seksueel geweld.

Iris kan een lezing verzorgen over:

  • Personal Power
  • Seksueel misbruik
  • Gezonde bedrijfscultuur, seksuele intimidatie en mentale gezondheid (word gegeven in combinatie met haar moeder die psychiatrisch verpleegkundige is)
  • Depressie
  • From Victim to Victor
  • Mindset

Foto: Branding by Lonneke

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Iris Blue boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN