« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Creatieve marketingstrategie

Ondernemers inspireren en motiveren voor eigen marketing

Irene van Cappellen is een creatieve marketingstrateeg. Ze helpt bedrijven bij het opzetten en uitwerken van hun marketstrategie. Dit doet ze voor allerlei soorten bedrijven van technische groothandels tot diëtisten en webshops. Haar grootste doel is ondernemers te inspireren en motiveren om met marketing aan de slag te gaan.

“Marketing is niet alleen social media, het zit door heel je bedrijf”

Daarom schreef ze in 2022 haar eerste marketingboek ‘Oh maar deze is al klant…’ De kunst van klantretentie: Hoe je klanten behoudt en het rendement op je marketingeuro verhoogt. In dit boek deelt ze niet alleen belangrijke financiële graadmeters en theorie, ze deelt vooral veel praktijkverhalen.

Storytelling staat bij Van Cappellen centraal en zorgt er ook in haar lezingen voor dat het publiek geboeid blijft en aan het denken wordt gezet.

Ze kan een lezing verzorgen over:

  • Het belang van klantretentie in je marketingstrategie
  • Personal branding op social media, hoe werkt dat?
  • Zo richt je een effectieve klantreis in
  • Hoe je je personeel meekrijgt in een nieuwe marketingstrategie
  • Linkedin inzetten voor meer klanten
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Irene van Cappellen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN