« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Vroedvrouw voor vernieuwing

Irene Koel is een tijdgenoot van de toekomst en start vanuit creativiteit. Zij is te water gelaten met een groot en zuiver gevoel voor verbindingen en heeft een instinctief, helder gevoel over het verlangen van de markt.  Daar kan zij geweldig goed mee dansen. 

Opgevoed en opgeleid als 
reclame-maker bij FHV/BBDO, daarna door in product&dienst-innovatie neemt ze niet alleen een bak aan ervaring mee in haar lezingen, maar kan ze haar enthousiaste verhaal ook larderen met concrete tips en grappige anekdotes die als een spiegel werken voor het publiek. “Lidewij Edelkoort meets Brigitte Kaandorp”, zei ooit iemand uit het publiek. Het publiek gaat met energie en concrete tips & tricks naar huis. 

In 2021 maakte Irene de podcast MonkeyTalk. In deze podcast gaat ze in op toegepaste creativiteit. Hoe zet jij je creatieve talent dagelijks in, hoe kan dat beter en hoe kan je je creatieve bron blijven voeden? Beluister de podcast via Spotify of Apple Podcast.

Dus als je zowel inspiratie als informatie wilt over creativiteit en innovatie, maar ook de energie wil krijgen omdat je aan het lachen wordt gemaakt, moet je Irene Koel hebben. Ze kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Creativiteit
  • Innovatie
  • Marketing
  • Maatschappelijke vernieuwing
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Irene Koel boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN