« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Transformatie

Toen ze drie was riep Inge Wijsman tegen iedereen dat ze later advocaat wilde worden. Zij heeft in haar carrière verschillende beroepen uitgeoefend, van lerares tot supermarktmanager, maar advocaat is ze nooit geworden. Hoewel… het Latijnse woord ‘advocare’ betekent letterlijk: oproepen, aanroepen. En dat is precies wat Inge tegenwoordig doet met haar missie: ’Bewustwording over leefstijl vergroten en de gezondheidskloof verkleinen’.

Al fietsend door Nederland doet deze Vlaamse onderzoek naar wetenschappelijk onderbouwde theorieën over voeding en leefstijl. Zowel in de begeleiding naar een gezonde leefstijl van individuen, als in haar adviserende rol bij organisaties, gebruikt ze haar tomeloze energie en creativiteit. 

Ze is niet enkel voedingsdeskundige en storyteller, maar ook ervaringsdeskundige in het omkeren van leefstijlgerelateerde aandoeningen. Ze staat daarom dicht bij de doelgroep en beseft uit eigen ondervinding waar de weerstand en valkuilen zitten. 

Tijdens presentaties zijn humor en verrassing nooit ver weg omdat Inge ervan overtuigd is dat dit krachtige methoden zijn om mensen te inspireren. Ook wanneer je iemand bewust wil maken van het grote effect dat een kleine leefstijlaanpassing kan hebben op je vitaliteit. 

Inge kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • Wat beweeg(t) je?
  • Leefstijl is besmettelijk
  • Onze wereld door de ogen van de oermens
  • Natuurlijk gezond de overgang door
  • Prediabetes zonder het te weten
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Inge Wijsman boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN