« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Faith-Methode

Groeien tijdens tegenslag

Inge Miltenburg-Bos is expert en ervaringsdeskundige op het gebied van ‘sterker worden door tegenslag’. Zij is grondlegger van de Faith-methode, een bewezen vijf-stappen methodiek. Praktisch en pragmatisch. Ze beschrijft het ontstaan van de methode in haar boek Sterker door tegenslag.

Op het moment dat je onverwacht iets heel heftigs meemaakt, ziet je wereld er ineens anders uit. Niets is meer hetzelfde en dat maakt je vooral erg onzeker. Op een gegeven moment bereik je het punt dat jij je weer goed wilt voelen. Je wilt je leven terug. Alleen HOE doe je dat?

In haar boek neemt Inge Miltenburg-Bos je mee in haar eigen zoektocht. Na het onverwacht overlijden van haar broer Stefan door zelfdoding, gaat ze op zoek naar een manier om een gezond rouwproces aan te gaan en om tegelijkertijd haar eigen praktijk draaiende te houden. In de maanden die volgen, wordt haar vader ook nog eens ongeneeslijk ziek en zo daagt het leven haar opnieuw uit. Dwars door alles heen kiest ze ervoor om juist nu te groeien. Dit levert een pittige zoektocht op die heeft geleid naar vijf eenvoudig toepasbare stappen die Inge de Faith-methode heeft genoemd.

Hiermee heeft ze dé manier gevonden die ervoor zorgt dat tegenslag je sterker maakt. Juist door hetgeen iemand meemaakt, ontstaat de kans om te groeien. Inge biedt mensen de mogelijkheid om veilig en vanuit zelf ontwikkeld vertrouwen deze groei aan te gaan. Dit is belangrijk omdat mensen zo vanuit eigen kracht en inzichten kunnen werken. Datgene wat al aanwezig is, wordt ingezet. Dit geeft het meest optimale en blijvende resultaat, is haar ervaring. En dat is erg belangrijk bij herstel en van groot belang om vitaal te blijven.

Inge Miltenburg-Bos kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Zelfvertrouwen door de Faith-methode
  • Hoe kun je sterker worden door tegenslag
  • De kracht van gedachten
  • Wat wil je wél
  • Hoe voorkom je een burn-out
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Inge Miltenburg-Bos boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN