« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Zelfempowerment

Jump Movement brengt mensen en organisaties in beweging in de richting van hun doel

Ineke Hurkmans is een leider, creëert impact, zowel in organisaties als in het kader van verschillende maatschappelijke uitdagingen. Zij is een internationale spreker van onderwerpen als: hoe creëer je beweging, organisatieontwikkeling door zelforganisatie, ‘how to NOT manage movement’ en innovatieve manieren van leven, werken en leading change.

Ineke leidt Jump Movement, een bedrijf dat een schaalbare methode levert voor gesprekken die beweging en verbondenheid creëren in organisaties en groepen. Jump Movement is actief in 12 landen en is inmiddels over de 100.000 deelnemers. 

Een andere onderneming die Ineke Hurkmans leidt is IamNL, een startup voor statushouders in Nederland, waar statushouders als doel hebben om mee te doen in Nederland door in te burgeren en werk te vinden, zodat zij duurzaam uit de bijstand kunnen.  Dit bedrijf is gebaseerd op de waarden en filosofie van Jump Movement. 

Een lezing van Ineke is altijd interactief, laagdrempelig en 100% interactief. 
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Ineke Hurkmans boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN