« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Organisatieontwikk.│Social Impact

Mensen en organisaties in beweging

Ineke Hurkmans is Founder en algemeen directeur van Jump Movement, een organisatie die in vier continenten werkt aan het verbinden van mensen en beweging brengt in organisaties. Jump Movement doet dat via haar gespreksmethode die >500.000 deelnemers meemaakten en die zorgde voor impact en beweging in hun organisatie. Via een netwerk van meer dan 380 Certified Professionals wordt de methode geïntroduceerd in organisaties. Daarbij is het belangrijkste uitgangspunt het vergroten van engagement. De methode is schaalbaar en door de expansie in Azië wordt in 2021 de 1 miljoenste deelnemer verwacht.

Daarnaast is Ineke een bevlogen pionier in programma’s met social impact. Projecten voor statushouders, langdurig werklozen en andere maatschappelijke doelgroepen ervaren vanuit de basisfilosofie van Jump Movement Niet Doen, dat zij echt hun eigen antwoord hebben.

Ze is een internationale spreker over onderwerpen als: Hoe creëer je beweging, Organisatieontwikkeling door zelforganisatie, ‘Hoe Niet Doen leidt tot meer effect bij anderen door zelf minder te doen’ en ‘Innovatieve manieren van leven, werken en leading change’. 

Ze schrijft momenteel het boek ’Niet Doen; meer bereiken bij anderen door zelf minder te doen’.

Een lezing van Ineke Hurkmans is altijd 100% interactief, laagdrempelig en zorgt voor energie en actie! Zij stond op grote podia als Carré en het Nieuwe De la Mar. Daarnaast kwam ze in Azië en Afrika op grote congressen voor IT en personal development aan het woord als keynote.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Ineke Hurkmans boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN