« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Hypnotherapie

De kracht van hypnose

Ina Oostrom is een veelzijdig spreekster die haar passie heeft gevonden in het vakgebied hypnotherapie dat aansluit op een veelvoud van maatschappelijke terreinen. Na een enerverende en succesvolle periode in het bedrijfsleven behaalde zij in 2000 haar doctoraal in bedrijfskunde met als specialisatie organisatiekunde. Vervolgens was ze actief in het werkveld strategisch internetmanagement. Van 2009 t/m 2012 was Ina Oostrom directeur van Stichting Yente met de doelstelling van het versterken van internationaal vrouwelijk ondernemerschap in opkomende economieën. Sinds 2013 houdt ze zich fulltime bezig met hypnose en hypnotherapie als succesvol hypnotherapeut.

Boekomslag Ina Oostrom SmallIna leidt op in hypnotherapie en geeft daarnaast allerlei masterclasses zoals medische hypnose, Hypnokids® hypnose voor kinderen, Carcinos hypnose voor ondersteuning bij kanker en ernstige ziekten en HypnoWaving®. In 2015 ontving ze de internationale onderscheiding ’The Gerald Kein Award for Excellence in Hypnotism’. In augustus 2016 verscheen haar boek dat met veel internationale lof is ontvangen: ’Hypnosis the Key to Self-Empowerment’. In 2018 publiceerde Ina Oostrom het boek ’Operatie met hypnose’, een persoonlijk verslag over zelfhypnose als vorm van anesthesie.

Ina Oostrom 2Over Hypnose zegt Ina: "Het vak hypnose heeft mij gegrepen door de unieke mogelijkheden die het biedt om in korte tijd positieve, duurzame veranderingen in lichaam en geest te bewerkstelligen. Ik zie het als mijn missie om mensen te helpen de krachtbronnen te mobiliseren die van nature al aanwezig zijn. De kracht van hypnose zie ik keer op keer bewezen in de positieve veranderingen bij mijn cliënten."

Het is Ina’s missie om hypnose en hypnotherapie bij het grote publiek bekend te maken. Een presentatie kan interactief zijn met het leren van zelfhypnose en daar waar gewenst ook met demonstraties.

Op haar website hypnosementor zijn gratis zelfhypnose audiofragmenten te beluisteren. 

Lees ook het artikel in Medisch Dossier over Ina Oostrom en Mirjam Borsboom. En haar verhaal In Beeld. En bekijk de onderstaande video van SBS 6 over hypnoseopleidingen:

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Ina Oostrom boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN