« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Welzijn van dokters

Een gelukkige dokter is een betere dokter

Ilse Ganzeboom begeleidt al ruim twintig jaar medisch specialisten en huisartsen op het gebied van persoonlijk leiderschap en samenwerking. Wat haar drijft is de overtuiging dat gezonde, gelukkige en goed functionerende dokters cruciaal zijn voor onze gezondheidszorg. En dat aandacht voor de mens in de witte jas daarom heel hard nodig is.

Ilse Ganzeboom wordt geboren in een ondernemersgezin. Na het VWO gaat ze naar de Hogere Hotelschool in Den Haag. Vervolgens werkt ze in het bedrijfsleven in commerciële en leidinggevende functies. Eerst in Nederland bij ITT World Directories en vervolgens in Nieuw Zeeland bij Shell Olie en Shell Chemie.

Bij terugkeer in Nederland besluit ze het roer om te gooien. In plaats van leiding te geven, gaat ze hoogopgeleide professionals begeleiden in hun ontwikkeling. Ze werkt vanaf 1999 voor een trainings- en adviesbureau en bekwaamt zich daar verder in persoonlijk leiderschap, samenwerking en teamcoaching.

In 2008 vestigt ze zich als zelfstandig teamcoach en adviseur, gespecialiseerd in de zorg. In 2015 richt ze met haar partner De Hele Dokter op; een opleidingsinstituut dat hoogstpersoonlijke programma’s verzorgt voor artsen. Onder meer een met nascholingspunten geaccrediteerde leergang Persoonlijk Leiderschap. 

In februari 2020 verscheen haar boek ‘Word een gelukkiger dokter’. Het biedt inzicht en handvatten hoe je als dokter zelf voor meer innerlijke rust, meer energie en meer werkplezier kunt zorgen. Zie recensie ’Goed opgebouwd’ in Magazine voor de internist.

Ilse Ganzeboom kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • Persoonlijk Leiderschap (dokters) ‘Een gelukkige dokter is een betere dokter’;
  • Feedback onder dokters;
  • Innerlijke en uiterlijke conflicten (dokters);
  • Samenwerking binnen de vakgroep;
  • Werk- privébalans (dokters).
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Ilse Ganzeboom boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN