« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Duurzaamheid

Je eigen visie vormen en met anderen nieuwe realiteit creëeren

Ilona Buddingh’-Maas is schrijver van het boek: ‘BEGIN met duurzaamheid’ (2017), Hoe je in vijf stappen je eigen visie vormt en samen met anderen een nieuwe realiteit creëert.

Na economische studies en werkervaring in de sector 
Fast Moving Consumer Goods bij multinationals als Nestlé en Reckitt Benckiser, heeft Ilona zich verdiept in het onderwerp duurzaamheid en antwoord gezocht op de vraag waarom zij hier niet veel eerder mee was begonnen.

Dit resulteerde in de ontwikkeling van vijf BEGIN-stappen die een handvat geven om je persoonlijke motivatie en bijdrage te vinden om met elkaar een nieuwe duurzame wereld vorm te geven. Ilona is gedreven en intrinsiek gemotiveerd om een nieuwe duurzame wereld te creëren en heeft als missie om zo veel mogelijk mensen te inspireren om ook te beginnen met duurzaamheid. Wat staat voor een doorlopend proces van bewustwording, kiezen voor leiderschap en het blijven zetten van actiestappen.

Ilona Buddingh’-Maas is een authentieke spreker die mensen kan raken, die zowel het persoonlijke als het zakelijke verbindt en die passie, betrokkenheid en gedrevenheid inbrengt. Ze kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Duurzaamheid
  • Leiderschap
  • Cultuurverandering, hoe doe je dat?
  • Samenwerking tussen economie & natuur / Circulaire economie
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Ilona Buddingh Maas boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN