« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Digitale transformatie

Transformationele Spreker & Coach, Gezondheidsfilosoof & Trainer

Hilda Folkerts daagt uit, durft huidige systemen ter discussie te stellen en inspireert tot doorbraken op persoonlijk en organisatorisch vlak vanuit vaak onverwachte filosofische blik. ‘Hilda gooit een steen in het water, soms zelfs een rots’.

Haar betogen zijn inspirerend en vol passie, geven vernieuwend inzicht en zijn wetenschappelijk onderbouwd als een filosofische synthese maar met zeer praktische handvaten. De meeste sessies met Hilda hebben interactieve momenten, om bewustwording te ondersteunen met zélf ervaren.

Hilda is gepromoveerd quantum-chemicus, genoot een aantal jaar een studie psychologie en heeft een post graduate in Healthcare Management. Tevens is ze opgeleid als Co-Active, Health- & Meditatie coach, onder andere bij het Chopra Center For Wellbeing in Carlsbad, USA.

Haar 20+ jaar ervaring met transformaties in C-level rollen en als strategisch adviseur op het gebied van Organisatorische & Digitale Transformatie (onder andere vanuit een vooraanstaande Amerikaanse multinational) heeft ze vertaald naar 2 succes sleutels: De kracht van je werkelijke zelf het creëren van een SuccesCultuur. Haar slogan ‘Het geheim van transformatie is het rechterbrein’ daagt uit tot out-of-the-box denken. Ook prikkelt ze tot het bewust maken van eigen keuzes die mogelijk tegen de gebaande paden van de organisatiecultuur gaan.

Daarnaast spreekt & traint Hilda over persoonlijke mentale en fysieke transformatie voor het behalen van perfecte gezondheid met een hoge ‘Happiness’ factor. De bepalende elementen voor een goede gezondheid, samengevat in het stressniveau en de kwaliteit van gedachten, worden onderbouwd met studies en empirische resultaten. Wijsheid die zowel voor organisaties die gericht zijn op betere prestaties en hogere productiviteit, als voor individuen die gezondheid hoog in het vaandel hebben, van enorme waarde is.

Hilda spreekt gedreven over onder andere de volgende onderwerpen:

  • Succesvolle Digitale Transformatie: het geheim van je rechterbrein
  • 3 stappen naar meetbaar hogere productiviteit en blijere, gezondere werknemers
  • De wijsheid achter perfecte gezondheid voor altijd: hoe je gedachten je lichaam aanstuurt
  • Transformatie van de gezondheidszorg: het terugdringen van niet-overdraagbare ziekten en co-morbiditeit
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Hilda Folkerts boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN