« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Minder stressen en meer leven

Fysiek en mentaal goed voor jezelf zorgen

Hanneke Kuipers is stress en lifestyle coach. Ze coacht mensen om fysiek en mentaal goed voor zichzelf te zorgen. Ooit was ze zelf zo’n typische millennial die alle ballen die het leven je kan geven hoog probeerde te houden. Een baan die niet passend was, een eigen bedrijf, vasthouden aan (schijn)zekerheden, hard werken, maar vooral nooit tevreden zijn zorgde voor een uitputtingsslag. Een eigen burn-out heeft ervoor gezorgd dat ze zich van voedingscoach heeft omgeschoold naar coach op het gebied van stressmanagement. Ze pakt hierbij niet alleen de stressoren aan, maar neemt ook de leefstijl onder de loep.  

Hanneke is van mening dat we onszelf en elkaar in deze maatschappij een hoop onnodige stress aandoen. Voldoen aan de norm, prestatiedruk, perfectionisme en grenzen durven stellen zijn onderwerpen die ze als coach vaak terug ziet komen. Deze onderwerpen bespreekbaar maken is de eerste stap naar verandering, met als doel minder stress en meer leven. 

Wat haar uniek maakt als spreker en coach op het gebied van stress is dat ze ervaringsdeskundige en gecertificeerd coach is, maar ook parttime werkt als HR Adviseur. Ze kan zich door deze combinatie goed inleven in zowel een werknemer als een werkgever. 

Hanneke Kuipers kan een lezing verzorgen over:

  • Stressmanagement (hoe herken je chronische stress en wat kun je er tegen doen)
  • Grenzen stellen en ‘nee’ leren zeggen
  • Perfectionisme kost je meer dan het je oplevert
  • De impact van voeding en beweging op mentale gezondheid
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Hanneke Kuipers boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN