« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Minder stressen en meer leven

Fysiek en mentaal goed voor jezelf zorgen

Hanneke Kuipers is coach voor millennials. Ze coacht mensen om fysiek en mentaal goed voor zichzelf te zorgen. Ooit was ze zelf zo’n typische millennial die alle ballen die het leven je kan geven hoog probeerde te houden. Een baan die niet passend was, een eigen bedrijf, vasthouden aan (schijn)zekerheden, hard werken, maar vooral nooit tevreden zijn zorgde voor een uitputtingsslag. Een eigen burn-out heeft ervoor gezorgd dat ze zich om heeft geschoold van HR Adviseur naar stress- en loopbaancoach.  

Hanneke is van mening dat we onszelf en elkaar in deze maatschappij een hoop onnodige stress aandoen. Voldoen aan de norm, prestatiedruk, streven naar status, perfectionisme en grenzen durven stellen zijn onderwerpen die ze als coach vaak terug ziet komen. Deze onderwerpen bespreekbaar maken is de eerste stap naar verandering, met als doel minder stress en meer leven.

Wat haar uniek maakt als spreker en coach op het gebied van stress is dat ze ervaringsdeskundige en gecertificeerd coach is, maar ook heeft gewerkt als HR Adviseur. Ze kan zich door deze combinatie goed inleven in zowel een werknemer als een werkgever.

Lees ook haar InBeeld-verhaal over keuzes maken in jouw eigen leven.

Hanneke Kuipers kan een lezing verzorgen over:

  • Stressmanagement (hoe herken je chronische stress en wat kun je er tegen doen)
  • Energie management (hoe hou je een goede balans tussen werk, privé en voor jezelf zorgen)
  • Grenzen stellen en ‘nee’ leren zeggen
  • Perfectionisme kost je meer dan het je oplevert
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Hanneke Kuipers boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN